Farkasházi Réka 2 éves kislányánál nincsen cukibb: Tamara édesen szürcsöli a habot
Farkasházi Réka legkisebb gyerkőcét imádják az Instagramon a rajongói.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha végignézünk Farkasházi Réka Instagram-oldalán, szívet melengető fotók sora jelenik meg előttünk. Minden felvétel visszaadja, micsoda családi idillben éli a hétköznapjait.

Férjével, Sárközy Bencével három gyermeket nevelnek: fiuk, Benjamin 2004-ben, idősebbik lányuk, Rebeka 2009-ben, míg legkisebb lurkójuk, Tamara 2018-ban látta meg a napvilágot.

Farkasházi Réka kislánya, Tamara

A piciről rendszeresen posztol anyukája, és mindig sikerül megörökítenie a legtündéribb pillanatait. A minap is imádni való képpel örvendeztette meg a követőit. A Barátok közt egykori sztárja csütörtök délután kávézgatott, amikor kislánya megirigyelte tőle az édes finomságot, így el is orozta a csészéjét. A cuki habbajuszos gyerkőcöt le kellett fényképezni, a rajongók pedig imádták a felvételt róla.

„Hát nem elcsórta a délutáni kávém habját? (Nyugi koffeinmentes.) Vannak, akiknek mindent lehet. Első főnököm nagy tanítása: “Vannak egyenlők és egyenlőbbek.” Én valahogy mindig az egyenlők táborát erősítem. Ezek szerint még itthon is. Hát persze, ha hagyom... . Naná, hogy hagyom! Hát ki hagyná, ha nem én!” - írta a kép mellé.

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Tamara legédesebb fotóit, amiket édesanyja, Farkasházi Réka készített róla.

Ezt is szeretjük