Szinetár Dóra focizó kisfia übercuki - A 2 és fél éves Benji így rúgja a labdát
Mutatjuk, hogy játszanak a sztárcsemeték a karanténban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta bezártak az óvodák és bölcsődék kapui, a kisgyermekes anyukáknak és apukáknak nagy fejtörést okoz, hogy mivel kössék le a gyerkőceiket. Nem könnyű megragadni a kicsik figyelmét. Sokaknál a kidolgozott napirend és a délutáni játék bizonyul a legjobb receptnek.

Szinetár Dóra kisfia, Benji már két és fél éves, és igazi kis örökmozgó. A színésznő és férje, Makranczi Zalán szívesen játszanak vele, hogy a karanténban töltött napok egyike se legyen unalmas. 

Szinetár Dóra kisfia így játszik

Hol a kertben rúgják a bőrt, vagy képzeletbeli felfedezőtúrára mennek, aminek helyszínéül a kocsibeállójuk szolgál. Ám olyan videót is láthatunk a sztár Instagramján, amin épp apukája teljesen átszellemülve szórakoztatja a kisfiút a játékházikójába kuporodva.

Nem ők az egyetlen ismert szülők, akik kreatív megoldásokkal szórakoztatják a gyerekeiket az otthonlét alatt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen mókás játékokkal mulattatják a csemetéiket.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük