Tóth Gabi durcás kislánya irtó cuki - Hannaróza friss fotóját szétlájkolják

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza Marika ennivaló fotókon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi ennivaló fotót posztolt kislányáról, Hannaróza Máriáról. A csöppség, aki április 3-án lesz négy hónapos, oltást kapott, azért tegnap nem volt túl jó kedve, durcás pofiját édesanyja megörökítette, és a közösségi oldalán is posztolta. Többen azt kommentelték: ne csodálkozzon, a Nyilas csillagjegyű emberek nagyon erős, akaratos személyiségek.

Az énekesnő, aki a koronavírus miatti önkéntes karanténban esténként énekel, azt írta, mivel a kislánya diktál, az esti éneklés vasárnap elmarad, majd bepótolja. 

"Marika nagyon nagyba’ van! Marika diktálja a tempót... Marika most nem enged liveozni és énekelni sem, mert Marika oltást kapott és Marika megsértődött picit.. szóval drágáim ma sajnos nem fogok tudni nektek dalolászni, de ígérem, hogy bepótolom nektek! Szerintem egy pár hétig még eltart ez az egész borzalom... szóval jövök !! Marika diktál... én pedig imádom, hogy ő ilyen erős személyiség. Hannaróza is puszil benneteket! Igen! Marika is meg Hannaróza is!"

Tóth Gabi kislánya szereti a népdalokat

Tóth Gabi a Best magazinnak azt mesélte, Hannaróza a legjobban Gryllus Vilmos Csíja, csíja, aludj, pulya című dalát szereti, altatni pedig a Szerelem, szerelem című dallal szokta, ami Az angol beteg című filmmel lett világhírű. Az utóbbi nagyon bevált, a baba végigalussza az éjszakát, tíz órán keresztül ki sem nyitja a szemét. Nagy kedvencei a Hajdináné rokona és a Hopp, Juliska is. 

- Amikor meghallja, lebiggyeszti a száját, könnybe lábad a szeme, mondtam is neki: Meghatódtál, rózsám? Szó szerint megjelenik a szemében egy könnycsepp. Először azt gondoltam, ez a véletlen műve, aztán ez többször megismétlődött. Ennyire komoly ereje van a léleknek és a lélekből jövő hangoknak - osztotta meg a hetilap olvasóival a 32 éves sztár.  

Képes összeállításunkban megnézheted a durcás Hannarózát, vagy azt is, milyen a huncut mosolya. 

Ezt is szeretjük