Ő Csuja Imre felesége - A mi kis falunk sztárja 35 éve szereti Zsuzsát
Csuja Imre és Árvay Zsuzsanna kapcsolatában nagy az összhang, ezért működik ilyen jól a házasságuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár A mi kis falunkban agglegény polgármestert játszik, aki a lánytestvérével és annak fiával lakik, az életben nem is állhatna távolabb ettől a szereptől: Csuja Imre 35 éve házas. 

Árvay Zsuzsanna szinkronrendezővel alkot egy párt. A szerelmüket a munkának köszönhetik, ugyanis egy film szinkronizálása közben találkoztak. Azóta rajong feleségéért.

Csuja Imre és felesége, Árvay Zsuzsanna

Csuja Imre 2019 novemberében Lovász László Lakástalkshow című műsorában elmondta, milyen nagy az összhang közte és felesége között a szürke hétköznapokban. Még kertészkedni is együtt szoktak.

- Mindketten vidéki gyerekek vagyunk, a feleségem és én is, nem áll távol tőlünk, ha megkapirgálunk egy kis földet, és elejtünk bele egy borsószemet, akkor abból mondjuk tíz szem kel ki, és ezt mi nagyon tudjuk értékelni. Meg ha fölrotálok egy darab földet, akkor az szép, gyomtalan, tiszta, és el lehet gereblyézni. Vagy ha megérik a birsalma, akkor azt le lehet szedni, és lehet belőle enni.

Csuja Imre felesége, Árvay Zsuzsanna a köztévé Hogy volt!? című műsorában.
Csuja Imre felesége, Árvay Zsuzsanna a köztévé Hogy volt!? című műsorában.
Fotó: Zih Zsolt / MTI

Szulák Andrea műsorában újabb titkokat tárt fel kapcsolatukról: elárulta, szerinte miben rejlik a hosszú és boldog házasság titka.

A Nyugi! Köztünk marad adásainak vendégei megszokták már, hogy magánéletükről vagy gyerekkorukról faggatják őket, ezúttal pedig az volt a feladat, hogy elárulják, szerintük mi a jó házasság alapja.

csuja-imre
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Csuja Imre viccesen azt a lehetőséget jelölte meg, hogy a szelektív hallás, de ezt csak a tréfa kedvéért tette. Igazából jóval érzelmesebben gondolkozik a témáról.

- A lényeg az, hogy a szerelmen, a szereteten, a megbecsülésen kívül mi nagyon jó haverok vagyunk. A cimboraság a kulcs. Mi jó cimborák vagyunk - árulta el a Life TV talkshow-jában.

csuja-imre-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Ezután a műsorvezető azt kérdezte tőle, hogy van-e szüksége olyan pillanatokra, amiket párjától távol tölt.

- Énidők mindig adódnak. Hogyha elmegyek vidékre fellépni, és a Zsuzsi nem tud velem jönni, akkor ott van egy kis énidőm. De egy vagy két nap után már rohanok is haza.

Lengyel Tamás A mi kis falunk Gyurija

Képes összeállításunkban megnézheted, A mi kis falunk Gyuriját alakító Lengyel Tamás a való életben mennyire sármos férfi. 

Ezt is szeretjük