A mi kis falunkban ő a kelekótya Matyi - A való életben irtó sármos pasi

Az utcán valószínűleg fel sem ismernéd A mi kis falunk sztárját, Molnár Áront.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk című sorozat nagy sikerrel fut az RTL Klub képernyőjén, 2019. január 11-én a negyedik évad új részeivel tért vissza a képernyőre. A szereplők szinte régi ismerősként köszönnek vissza, ám vannak színészek, akik teljesen másképp festenek a való életben, mint a pajkaszegi kalandokban, például a sorozat Matyija, Molnár Áron civilben egész más külsővel hódít.

A sorozatban Molnár Áron egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakít. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence. A 32 éves színész a valóságban igazi sármőr.

Az Újvidéken született tehetség pályafutása elején főként színházban játszott. A közönség láthatta A dzsungel könyve Sír Kánjaként, de játszott A muzsika hangja, a Hegedűs a háztetőn vagy A padlás című zenés darabokban, a Rómeó és Júliában, a Ványa bácsiban vagy a Tévedések vígjátékában is.

Az utóbbi években elhalmozták szerepajánlatokkal. Láthattuk A Viszkis, az X - A rendszerből törölve, a BÚÉK és az Egy másik életben című filmekben. Legutóbb a 2019 decemberében bemutatott Seveled című vígjátékban alakította Robikát, a főszereplő barátját. 

Mindezek mellett fontosnak tartja, hogy állást foglaljon társadalmi kérdésekben. NoÁr néven futó projektjével politikai aktivistaként hívja fel magára és az általa képviselt ügyekre az emberek figyelmét. Előfordul, hogy rappelve tanítja a fiatalokat.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest a hétköznapokban A mi kis falunk Matyija, Molnár Áron.

Ezt is szeretjük