Félmeztelen fotókon A mi kis falunk szívtipró papja - Csoda, hogy bolondulnak érte?

Schmied Zoltán, A mi kis falunk papja dögös fotókon.

Schmied Zoltán - A mi kis falunk
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk legutóbbi részében nem kis bonyodalmat okozott Pajkaszeg jóképű papja számára, hogy, mielőtt a reverendát és az önmegtartóztató életet választotta volna, pénzkereseti céllal elvállalt egy katalógusfotózást, a felvételek pedig bekerültek egy ingyenes ruházati katalógusba, melyet a postásnőnek a településen is ki kell hordania. Az ifj. Rádi János papot alakító Schmied Zoltán öttusázóból lett színész, imádott vívni, a mai napig lovagol, így aztán nem csoda, hogy a fürdőnadrágos és nyári ruhás képek még jobban megbolondították a papért rajongó nőket Pajkaszegen. 

A 43 éves színész sportos testalkatát már fiatalon megalapozta: nyolcéves korától tíz éven keresztül sportolt, de az öttusában elért sikerei ellenére nem érezte magát annyira jónak, hogy pályaválasztáskor ebbe az irányban menjen tovább - mesélte a Fókuszban. Amióta A mi kis falunkban szerepel, az emberek gyakran szólítják atyámnak, és néha azt is megkérdezik, mikor lehet gyónni. Szereti a szerepét és a papi reverendát - utóbbi az öltöztetők kedvence is, mert csak ebben az egy ruhadarabban szerepel a sorozatban. 

Az RTL Klub sorozatának Facebook-oldala most kiposztolta a katalógusfotókat, hogy a nézők is láthassák a félmeztelen tiszteletest. Mennék gyónni! - írt az egyik kommentelő. A katalógus képei a valóságban is elkészültek, a sorozat alkotói egy külön divatfotózást szerveztek miatta. 

- Nagyon furcsa volt, amikor csináltuk ezeket a fotókat, és tulajdonképpen papként állok ezeken a képeken. Nyilván nem papruhában, hanem nyári, trendi, napozós szettekben. Fura volt, hogy, amikor megnéztem a képeket, nem magamat, hanem Janót, a papot láttam - mesélte a műsorban. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük