A mi kis falunk Gyurija a valóságban nagyon sármos pasi - Fotókon Lengyel Tamás

Lengyel Tamás a való életben nagyon másképp néz ki, mint az általa alakított Bodri Gyuri.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mi kis faluk 2017 februárjában robbant be a televíziók képernyőjére. A Pajkaszeg lakóinak életét bemutató vígjátéksorozat rövid idő alatt a nézők nagy kedvence lett. Az RTL Klub 2019 őszén adta le a negyedik évad öt részét, a maradék epizódokat pedig 2020. január 11-én kezdte sugározni.  

A sorozat egyik alapszereplőjét Lengyel Tamás alakítja, Bodri Györgyöt imádják a nézők. 

Válótársak, aztán A mi kis falunk 

- Gyuri a falu macsója, egy hangos playboy, aki bátornak mutatja magát, de gyáva. Elkötelezett fociszurkoló, elég rossz fociedző. Erika szerelme, még akkor is, ha nem fehér lovon érkezett, hanem tuning gépkocsival. A mi kis falunk és a Válótársak hozta a szakmai életemben azt a változást, amire egy színész vágyik vagy vágyhat. Ezzel a két sorozattal lettem jó értelemben ismert.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Ez a két sorozat adta azt a lehetőséget, hogy minőségi munkát végezhetek, amire büszke lehetek, és sok emberhez eljut. Olyan közegben dolgozhatok, ahol általam szakmailag nagyon nagyra értékelt emberekkel vagyok körülvéve. Igazi önfeledt, szórakoztató heteket élhetek át velük. Mind emberileg, mind szakmailag nagyon sokat kaptam a két sorozattól - mesélte a színész A mi kis falunk egyik bemutatkozó videójában

Lengyel Tamás 2001-ben diplomázott a Színművészetin, majd a Radnóti Miklós Színházhoz szerződött. 2008-ban a Budapesti Kamaraszínház, 2011-ben a Vígszínház tagja lett, 2017-től szabadúszó. Sok néző a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában ismerte meg, amelyben 2005-től 2009-ig dr. Zólyom Ivánt alakította, majd szerepelt a köztévé Munkaügyek és Fapad című sorozataiban. 2015-ben mutatták be a Víkend című filmet, amiben főszerepet játszott, ugyanebben az évben az Aranyéletben és a Válótársakban is láthattuk. 

Képes összeállításunkban megnézheted, A mi kis falunk Gyuriját alakító Lengyel Tamás a való életben mennyire sármos férfi. 

Ezt is szeretjük