Ma 65 éves Zsurzs Kati - Az Abigél diáklánya ennyit változott 40 év alatt
Zsurzs Kati mindig is tudta, hogy színésznő lesz, képeken mutatjuk, hogy fest most.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsurzs Kati beleszületett a filmvilágba édesanyja, a Kossuth-díjas Zsurzs Éva révén. Első szerepét 16 évesen kapta a Fekete város című filmben, azóta is elhalmozzák szerepajánlatokkal és elismerésekkel. Jelenleg az ország egyik legnépszerűbb sorozatában, A mi kis falunk Piroskájaként örvendezteti meg a közönséget.

Általános iskolás kora óta tudta, hogy színésznő szeretne lenni, már akkor megmutatkozott művészi vénája, szavalóversenyekre is egyfolytában eljárt. A nagy áttörést az 1977-es Abigél című filmsorozat hozta meg, melyet édesanyja rendezett. Az ekkor 23 éves színésznő a négyrészes sorozat Kis Mariját játszotta. A forgatásra a Borsnak 2019 októberében adott interjújában emlékezett vissza. 

Zsurzs Kati az Abigélben

- Fantasztikus csillagállás lehetett akkor, hogy ott mindenki tökéletes volt, minden a helyén volt. Mindannyiunk pályájának meghatározó produkciója lett. Anyám rosszabbul bánt velem, mint a színészekkel. Velük tapintatos volt, finoman adott instrukciókat - emlékezett vissza a 65 éves színésznő.

- Édesanyám rám nézett, és azt mondta: menj, hozz egy kávét! Tudathasadásos állapot volt. Elfelejtette, hogy színészként vagyok ott, nem úgy, mint a lánya. Mondtam neki: anya, most nem mehetek, nekem is hallanom kell az instrukcióidat. Érdekes, mindig ez jut eszembe.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változott az évek során, a ma 65 éves Zsurzs Kati.

Ezt is szeretjük