Ma 65 éves Zsurzs Kati - Az Abigél diáklánya ennyit változott 40 év alatt
Zsurzs Kati mindig is tudta, hogy színésznő lesz, képeken mutatjuk, hogy fest most.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsurzs Kati beleszületett a filmvilágba édesanyja, a Kossuth-díjas Zsurzs Éva révén. Első szerepét 16 évesen kapta a Fekete város című filmben, azóta is elhalmozzák szerepajánlatokkal és elismerésekkel. Jelenleg az ország egyik legnépszerűbb sorozatában, A mi kis falunk Piroskájaként örvendezteti meg a közönséget.

Általános iskolás kora óta tudta, hogy színésznő szeretne lenni, már akkor megmutatkozott művészi vénája, szavalóversenyekre is egyfolytában eljárt. A nagy áttörést az 1977-es Abigél című filmsorozat hozta meg, melyet édesanyja rendezett. Az ekkor 23 éves színésznő a négyrészes sorozat Kis Mariját játszotta. A forgatásra a Borsnak 2019 októberében adott interjújában emlékezett vissza. 

Zsurzs Kati az Abigélben

- Fantasztikus csillagállás lehetett akkor, hogy ott mindenki tökéletes volt, minden a helyén volt. Mindannyiunk pályájának meghatározó produkciója lett. Anyám rosszabbul bánt velem, mint a színészekkel. Velük tapintatos volt, finoman adott instrukciókat - emlékezett vissza a 65 éves színésznő.

- Édesanyám rám nézett, és azt mondta: menj, hozz egy kávét! Tudathasadásos állapot volt. Elfelejtette, hogy színészként vagyok ott, nem úgy, mint a lánya. Mondtam neki: anya, most nem mehetek, nekem is hallanom kell az instrukcióidat. Érdekes, mindig ez jut eszembe.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változott az évek során, a ma 65 éves Zsurzs Kati.

Ezt is szeretjük