Piros Ildikó 72 évesen is gyönyörű - Az Abigél szereplői ennyit változtak 41 év alatt

Az Abigél sztárjairól friss fotókat mutatunk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A '70-es években az Abigél sztárjai pillanatok alatt belopták magukat az emberek szívébe. Az 1978-ban bemutatott négyrészes sorozat óriási sikert aratott az országban, azóta is sokszor ismétlik. A Szabó Magda regényéből adaptált alkotás 2018-ban kerek évfordulót ünnepelhetett, idén pedig már a 41. születésnapját ünnepelhette.

A minisorozatban szereplő színészek az évek alatt elismert művészekké váltak. Az egyik legnépszerűbb karaktert Piros Ildikó formálta meg, ő játszotta a gyönyörű Zsuzsanna nővért. Amikor 1977-ben forgatták az Abigélt, a színésznő pont a harmincadik születésnapja előtt állt. 2019. december 23-án lett 72 esztendős, de ezt csak kevesen mondanák meg róla.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek az Abigél még életben lévő szereplői napjainkban.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük