Rudolf Péter 30 éve nős - Két hét után kérte meg a felesége kezét
Rudolf Péter és színésznő felesége, Nagy-Kálózy Eszter minden évfordulót megünnepelnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rudolf Péter harminc éve él boldog házasságban Nagy-Kálózy Eszterrel. Az Üvegtigris sztárja két hét után megkérte a színésznő kezét. Az élet őket igazolta. Két közös gyermekük született, Olivér 1991-ben, Szonja 1994-ben. A színművész házaspár hosszú évek után is figyel arra, hogy az évfordulókat megünnepeljék - mesélte a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész D. Tóth Kriszta DTK: Elviszlek magammal című műsorában, amely vasárnaponként, közvetlenül a NőComment! előtt látható 16:30-kor a Spektrum Home csatornán. 

- Szeretjük megadni a módját, egyre inkább érzem, hogy fontos a szertartás és a hagyomány. Kamaszkorom nagy részét az Angyali-szigeten töltöttem a Kis-Dunánál, ahol sokat eveztem. Sokszor mondogattam, hogy a raftingot hiányolom az életünkből, erre Eszter meglepett vele a 25. házassági évfordulónkon. Két tériszonyos ember számára későn derült ki, hogy canyoning is van benne, vagyis szikláról kell leugrani: én ugrottam tíz méterről a vízbe, Eszter meg hatról. 

rudolf-peter
Fotó: Spektrum Home/DTK: Elviszlek magammal

- Ez már a második napon volt: be kellett ugranom, a vezető utánam dobta a két csónakot, beugrott ő, Eszter meg fönnmaradt. Azt mondta, ne haragudjak, de neki ez nem megy. Végigfutott rajtam, hogy elég speciális házassági évforduló lesz, amit a mellettem úszó úrral fogok tölteni, ugyanis nem lehetett a partra visszamenni. Abszurd, de Horvátországnak egy olyan részén voltunk, ahol nem mehetsz ki a partra, mert a borzalmas balkáni háború következményeként még mindig tele van taposóaknákkal. Aztán öt perces, ravasz pszichológiai ráhatások után Eszter vett egy nagy levegőt, és beugrott a vízbe. Utána már zseniális volt a rafting - elevenítette fel a kalandos évfordulót a műsorban. 

Rudolf Péter 2019. október 15-én ünnepli a 60. születésnapját, amit nagy családi bulival ünnepelnek meg. A szerettei már az 50. születésnapjakor is kitettek magukért.

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017 szeptemberében.
Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017 szeptemberében.
Fotó: MTI/Soós Lajos

Négy nappal korábban Nagy-Kálózy Eszter arra kérte, vigyék el együtt a fiukat autóval, mert Debrecenbe megy kirándulni. A színész akkor sem fogott gyanút, amikor a lánya is beült az autóba, a felesége pedig arra kérte, hadd legyen ő a sofőr, Rudolf Péter csak pihenjen, úgyis sokat vezet.  

- Az gyanús volt, hogy a fiam elkezdett mobilozni, hogy rögzítse az eseményeket. Elmentünk a reptérre, majdnem össze is vesztünk, hogy hogyan lehet ennyire eltéveszteni a Keleti pályaudvart. Végül kikötöttünk Amszterdamban, visszafelé pedig - ez volt a szervezési bravúr - még egy meglepetésbuli is várt rám! Előbb szállt le a gép, mégis lassan értünk haza, mert megálltunk vagy kétszer, Eszternek és Szonjának ugyanis ki kellett mennie. Később kiderült, csak azért, mert sms-en egyeztettek a bulival kapcsolatban - emlékezett vissza Rudolf Péter.   

Magyar színészpárok

Ahogyan a külföldi forgatásokon, úgy hazánkban is gyakran előfordul, hogy a közös munka során két színész váratlanul egymásba szeret. Csányi Sándor és Tenki Réka például a 2009-ben bemutatott, Poligamy című vígjáték forgatásán került közel egymáshoz, három évvel később pedig össze is házasodtak. Képes összeállításunkban rajtuk kívül mutatunk még másik négy ismert hazai színészpárt, akik évek óta imádják egymást.

Ezt is szeretjük