Ő Gundel Takács Gábor felsége – Ágotával 28 éves házasok
Gundel Takács Gábor és a felesége három gyereket neveltek fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gundel Takács Gábor tévés pályafutását a Magyar Televízió Telesport-szerkesztőségében kezdte 1983-ban. Később a sportkommentátori munkák mellett olyan sikeres televíziós produkciók műsorvezetője volt, mint az Eurovíziós Dalfesztivál, a Maradj talpon! vagy a Legyen Ön is milliomos! Bár az 54 éves sportriporter-műsorvezetőt gyakran látjuk képernyőn, magánéletéről keveset tudunk.

Feleségével, Ágotával 28 éve házasok, három gyermeket neveltek fel: Gergely 26 éves, Anna 23, Bence pedig 21. Már legkisebb is kirepült, így a műsorvezető és felesége számára új élet kezdődik - erről a FEM3 Caféban mesélt.

Gundel Takács Gábor és felesége

Gundel Takács Gábor szerint nagyon fontos időben felkészülni arra, hogy a gyereknevelés évei után is van élet. Ellenkező esetben a gyerekek elkötözésével hatalmas űr támad a párkapcsolatban, és olyankor már nem biztos, hogy újra egymásra lehet találni.

- Miközben két ember gyerekeket nevel, nagyon fontos odafigyelni rá, hogy a kettejük kapcsolata is élő maradjon. Tehát a nagy gyereknevelés-projekt közben legyenek kettesben megélt élmények, akár nyaralások, vacsorák. Fejlődjön a párkapcsolat, mert ha ez nincs, akkor 20-25 év után, mikor kirepülnek a gyerekek, nézünk egymásra, hogy "te ki vagy?" - véli a tévés.

Gundel Takács Gábor felesége fogorvos, így sokkal kiszámíthatóbb napirend szerint él, az elmúlt több mint két évtizedben a gyerekekkel járó teendők nagyobbik fele hárult rá. A műsorvezető elmondta, hogy bár ő is kivette a részét a gyereknevelésből, de sokkal hektikusabban, hiszen egy-egy forgatás miatt előfordult, hogy másfél hónapra el kellett utaznia.

A műsorvezető 28 éves házas

- Nekem is bele kellett tanulnom, hogy tök jó, hogy a forgatásokból adódóan megyek, új helyeken járok, és mindig új helyzetekben találom magam, de a feleségem mindig ugyanazokkal az anyukákkal találkozik a játszótéren, és neki is szüksége van arra, hogy valami más történjen vele. Ebben össze kellett csiszolódni, de már 28 éve együtt vagyunk, talán mostanra sikerült.

Amióta a gyerekek elköltöztek, feleségével sokkal több idejük jut egymásra, amit ki is használnak. Nemrégiben egy búvártanfolyamra iratkoztak be, de sok más közös időtöltésük is van.

- Szeretünk étterembe, színházba járni - ez nekem örök szerelem -, szívesen megyünk wellnessezni. Szeretek külföldre menni, de itthon is van egy csomó látnivaló, élmény még - osztotta meg a nézőkkel Gundi.

Sebestyén Balázs gyönyörű felesége

Sebestyén Balázs és Viki 2009 nyarán házasodtak össze, első gyermekük, Benett 2009. október 18-án, a második, Noel 2014. december 18-án született.

Ezt is szeretjük