Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya nagyon hasonlít az édesanyjára
Bereczki Zoltán szerint a lánya úgy néz ki, mint Szinetár Dóra a Buli után a takarítás című slágere klipjében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pusztítónak nevezte a Sztárban Sztár zsűrije Curtis produkcióját, amikor az ötödik adásban a tinédzser Szinetár Dóra bőrébe bújva kellett színpadra lépnie, és elénekelni a Buli után a takarítás című slágert.

Az egyik zsűritag, Bereczki Zoltán az értékeléskor elárult valamit a színésznővel közös kislányukról, Zoráról. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

- A színpadon Bereczki Zoltán egykori szerelme, Szintár Dóra - mondta kacagva Till Attila műsorvezető, mire Bereczki csak annyit mormolt el a foga között mosolyogva, hogy "Kinyírlak!" Curtis valóban döbbenetes látványt nyújtott a kék, tengerész stílusú, haspólós összeállításban. 

curtis-sztarban-sztar
Fotó: TV2

- Ha Szinetár Dóri így nézett volna ki, akkor szerintem nem lett volna közös gyermekük, az száz százalék - bukott ki Köllő Babettből, aki úgy vélte, a rappernek nem sikerült kecses tinilánnyá változnia, ugyanakkor felkészült a színésznő-énekesnő klipjéből, sok mozdulatot vett át a tinédzser Szinetártól. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Én nem ismertem a 15 éves Szinetár Dórát, a ’90-es évek elején én is úgy néztem ezt a klipet, mint bárki más, és most újranéztem. Kicsit nyilván elérzékenyültem, mert a 15 éves Szinetár Dóra nagyon hasonlít az én most 13 éves kislányomra, ezért nagyon vártam ezt a produkciót, de bár ne tettem volna… Szóval elérzékenyülve ültem itt addig, amíg be nem jöttél - vallotta be Bereczki Zoltán. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya decemberben lesz 13 éves. Csak ritkán látni róla fotót édesanyja közösségi oldalán, akkor is csak hátulról és Zora engedélyével, a szülők ugyanis abban maradtak, hogy nem mutogatják kiskorú gyermeküket. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma 12!!! Hihetetlen... jók rá a cipőim! Minden viccemet érti... Párhuzamosan olvas két könyvet, és ír egy harmadikat... 😍Mindenről van konzekvens és logikus véleménye! Saját véleménye! Reggelente saját órára ébred... 😳Bármikor rábízhatom az öccsét, megbízható, türelmes, csodajó testvér! Elképesztő kreatív ötletei vannak...mindenre... Mesél nekem! Mindenről! Magáról is! A legviccesebb, legédesebb, legszórakoztatóbb lány-társaság!!! A Barátnôm!!! A kicsi lányom... Nagyon Szeretem! Boldog Születésnapot Kicsi Zorka Babóm!!! ♥️♥️♥️♥️♥️ #kicsizorka #szulinapos #imadom #tizenketto #hihetetlen (a kép és a szöveg a kisasszony engedélyével lett közzétéve!)

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

A két színész 2005-ben házasodott össze, majd 2012 augusztusában egy közös közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban a válás mellett döntöttek, amit hivatalosan 2013 őszén mondott ki a bíróság. Lányukat továbbra is nagy szeretetben, közösen nevelik. 

Szulák Andrea és lánya nagyon hasonlítanak

A színésznő nem híve annak, hogy úton-útfélen mutogassa lánya fotóit a közösségi médiában, de időnként meglepi követőit egy anya-lánya képpel. A felvétel nem csak arról árulkodik, hogy Rozina Szulák Andrea kiköpött mása, az is szembetűnő, hogy a kamasz egyre nőiesebb. 

Ezt is szeretjük