Bereczki Zoltán és Bata Éva szerelmére is hatással volt a karanténidőszak
Bereczki Zoltán és Bata Éva szerelmét megerősítették az elmúlt hónapok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bő egy évvel ezelőtt, tavaly áprilisban derült ki, hogy Bereczki Zoltán és Bata Éva egy párt alkot. A színész és A mi kis falunk Tecája a hírek szerint a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt kerültek közel egymáshoz.

Míg más kapcsolatokat tönkretett a világjárvány miatti bezártság és elzártság, a két sztár kapcsolatát megerősítette - árulta el a 44 éves sztár a Best magazinnak

Bereczki Zoltán és Bata Éva szerelme még erősebb lett

- Ha két ember össze van zárva, az bizonyos dolgokat felgyorsít, vagy éppen felerősít - kezdte a színész. 

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

- Ezek a hetek megmutatták a kapcsolatunk valódiságát, hogy mennyire igazak az érzelmeink. Ezt nagyon jó volt átélni.

Kiderült, mennyire mély ez a szerelem.

Bereczki Zoltán bevallotta, nekik jót tett a bezártsággal járó kis szünet, a stresszt és a rohanást nem kívánják vissza az életükbe. 

- Az elmúlt időszakban szerencsére sikerült felépíteni egy rendszert: mikor vagyunk kettesben, mikor vagyok a lányommal, és mikor vagyunk hármasban. Megtanultunk közös és csendes elvonulós programokat csinálni. Külön időt szánok arra is, hogy felhívjam az édesanyámat, a barátaimat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színész idén januárban azt nyilatkozta a Bestnek, hogy Bata Évával a szerelmüket nagyban köszönhetik a humorérzéküknek: a baráti körük azt gondolja, mindkettőjüknek furcsa és számukra érthetetlen a humora. 

bata-eva
Fotó: RTL Klub

- Vicával az egymásra találásunkban ez is nagy szerepet játszott. (…) Mi nevetünk valamin, és összekacsintunk, a többieknek fogalma sincs, hogy miről van szó, csak bamba képpel hallgatnak. Ilyenkor még pluszban vihorászunk egy újabbat azon, hogy a többiek értetlenkednek.

Varga Viktor új párja

Varga Viktor újra szerelmes, szívét a stewardessként dolgozó, gyönyörű Anita rabolta el. Az énekes az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy éppen március 15-én, a karantén első napján hozta össze őket a sors.

Ezt is szeretjük