Rogán Cecília először mutatta meg jóképű párját: ölelkezős fotót posztolt az Instagramra
Rogán Cecília az Instagram-oldalán mutatta meg új párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már nem titok, hogy a válófélben lévő Rogán Cecíliára is rátalált a szerelem, nemcsak Rogán Antalt találta el újra Ámor nyila. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének exe a közösségi oldalára posztolt ki egy fotót új párjával. 

A szőke híresség az Instagram-oldalán megtekinthető képen jóképű szerelmével ölelkezik. A felvételen mindketten fülég érő mosollyal néznek a kamerába.   

Rogán Cecília új párja

Az üzletasszonynak sokan gratuláltak ahhoz, hogy újra megtalálta a boldogságot, így többek között barátnője, Sarka Kata vagy Vajna Tímea, aki nemrég szintén megmutatta új szerelmét. A kommentelők közül többen írták, hogy illik hozzá a férfi, nagyon szép párt alkotnak együtt. 

Rogán Cecília és Rogán Antal tavaly novemberben közös, hivatalos közleményben tudatták, hogy úgy határoztak, külön folytatják tovább életüket, az együtt eltöltött 14 évüket egymás iránti tisztelettel zárják le, továbbá hogy a bejelentés napján beadták a válási papírokat.

Kapcsolatuk 2006 őszén kezdődött, amikor Gaál Cecília gyakornoknak jelentkezett Rogán Antalhoz. Az állást nem kapta meg, de a politikus randevúra hívta, és öt hónappal később, a sajtó képviselői előtt kérte meg a kezét. 2007-ben házasodtak össze, Dániel fiuk 2009-ben, Áron 2012-ben született. Rogánnak ez volt a második, a 11 évvel fiatalabb Cecíliának pedig az első házassága.

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Rogán Cecília 2018 júniusában a JOY Social Media Awardon jelent meg abban az ezüstflitteres, mélyen dekoltált ruhában, amit korábban Mádai Vivienen láttunk. A TV2 műsorvezetője a Maison Marquise kreációt 2018 áprilisában viselte, amikor a Playboy Man of the Yearen ő lett a Múzsa kategória győztese. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességet gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan ruhában jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük