Koltai Róbert először mutatta meg párját - Ildikóval 3 és fél éve vannak együtt
Koltai Róbert és Gaál Ildikó munkakapcsolatából barátság, majd szerelem lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Koltai Róbert hetven fölött lett újra szerelmes. Gaál Ildikó rendezővel évek óta együtt dolgoznak, a munkakapcsolatból barátság, majd szerelem lett. Három és fél éve alkotnak egy párt, együtt is élnek. 

A színész és párja a Best magazinnak meséltek először kapcsolatukról, a hetilapban láthatóak először egy párként. 

Koltai Róbert párja, Ildikó

Gaál Ildikónak már gyerekként nagy álma volt a színház, de elsőre nem vették fel a Színművészetire, az egri tanárképző főiskolára viszont igen. Közben rendezőasszisztens lett a miskolci színházban, itt ismerte meg férjét, Mucsi Sándor színészt, akivel két fiuk született. Amikor újra felvételizett a Színművészetire, sikerrel járt. A férje öt évvel ezelőtt hunyt el. 

- Másfél évvel a férjem halála után ismertem meg Robit, és kezdtünk együtt dolgozni. Akkoriban volt egy induló kapcsolatom, ami miatt választási helyzet elé kerültem: ő vagy Robi. Kikértem a fiaim véleményét, egy emberként, egyértelműen azt mondták: Robi - mesélte Gaál Ildikó. 

- Jókor, jó helyen, jó időben találkoztunk Ildivel, mert éppen akkor ért véget egy kapcsolatom - tette hozzá Koltai. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor a színész a Mikroszkóp Színpadon a Kreutzer-szonáta átiratában, a Végállomásban játszott, amit Ildikó is megrendezett az eredeti címmel, megnézte Koltai Róbertet, gratulált neki az alakításához, majd meghívta, nézze meg a saját rendezését. Ezt követően naponta beszéltek, de eleinte kizárólag csak munkáról. Negyedik éve dolgoznak együtt, az első közös munkájuk a Batang felé… című darab volt, amiben a 76 éves sztár egy demens férfit alakít.  

koltai-robert
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Mielőtt egymásra találtak, Ildikó végignézte a színész összes fellelhető videóját, filmjét, elolvasta a róla megjelent cikkeket, mert kíváncsi volt rá. Mire elkezdtek találkozni, kicsit már ismerte, de a vele szemben ülő ember mégsem volt ugyanaz, akit a filmekből ismerni vélt. Ma már elsődlegesen nem a színészt, a rendezőt látja benne, hanem a társát, aki történetesen színész és rendező.   

Bodrogi Gyula párja, Vass Angéla 

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész négy évtizede él boldogan párjával, Vass Angélával. Amikor az egykori modell gyerekként először látta Bodrogit a Potyautas című darabban, úgy jött ki a színházból a szüleivel, hogy neki egyszer még ez a színész lesz a férje. 

Ezt is szeretjük