Ő Hobo gyönyörű felesége - Márta 28 éve hű társa a 75 éves énekesnek
Hobo felesége mesélt az énekesről, megismerkedésükről és házasságukról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Földes László Hobo ötven éve járja az országot, ugyanolyan alázattal ad elő József Attila-verseket és Rolling Stones-dalokat, saját számokat vagy másokét, szerinte a legfontosabb az őszinteség. 

A 75 éves előadóművész, aki a Fonogram - Magyar Zenei Díj 2020 online díjátadóján Az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában nyert a Hé, Magyar Joe! című lemezzel, a Nemzeti Színház SZÍN-HÁZ-HOZ című online magazinműsorában azt mondta, el van kényeztetve, hosszú évek óta a családja, felesége és két lánya gondoskodik róla. 

Földes László Hobo felesége

Most otthonában készül legújabb projektjeire. Bevallottan mindig is több ötlete volt, mint amiket meg tudott valósítani, így most elkezdte leírni azokat. 

Földes László Hobo 1981 januárjában találkozott először Eigner Márta Borbálával egy veszprémi Lennon-emlékesten, amikor az 16 éves volt. Bár elemi erővel vonzódtak a másikhoz, a lány fiatal korára való tekintettel kapcsolatuk kimerült a beszélgetésekben, közös ebédekben.

Mindketten megházasodtak, Mártának gyereke is született, aztán miután minkét házasság szinte egyszerre ment tönkre, az énekes megkereste a fiatal nőt, és közölte vele, ő az egyetlen, akivel még megpróbálná. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Olyan karizmatikus, öntörvényű és zseniális férfi mellett élni, mint Laci, nem hétköznapi dolog. 28 éve gyönyörű, egyben kemény

- mesélte a Nők Lapjának 2020 márciusában adott interjúban Hobo húsz évvel fiatalabb felesége, aki két lánnyal ajándékozta meg második férjét, Borbálával és Angélával. 

Kapcsolatukban sem a nagy korkülönbség, sem a női rajongók imádata nem okoz problémát. 

- Laci néha azzal viccel, hogy ő nagyon féltékeny, megöl, ha megcsalom, de hála az egymás iránti bizalomnak, tiszteletnek, nincs igazi féltékenykedés. Egyébként döbbenetes számomra, hogy a nők mire képesek! Írnak, csomagot küldenek, szerelmet vallanak. (...) Történtek durva esetek, de én maximálisan megbízom a férjemben, ezeken túl kell lépni, ez így van rendjén, szerelmes rajongó mindig lesz. 

Márta bevallása szerint Hobónak nincs olyan tulajdonsága, amit nem szeret benne, legfeljebb néha zavarja a türelmetlensége. Kézügyességgel sincs megáldva, de ez szerinte nem válóok, nem várja el tőle, hogy fúrjon, faragjon vagy villanykörtét cseréljen, mert az énekes szellemileg alkot. Inkább olyan feladatokat bíz rá, amikben sikerélménye lesz. Például, ha Márta elakad valamiben, nagyon jól tudja támogatni. 

Elfogadják a másikat olyannak, amilyen: talán ennek köszönhető az is, hogy az együtt töltött közel három évtizedük alatt nem volt közöttük klasszikus összezörrenés, veszekedés. 

- A tisztelet, a szeretet nem enged. Ha kisebb vita akadt, azt mindig külső személy vagy dolog okozta, és soha nem fajult veszekedéssé. Mi lehet az, ami többet ér annál, akit én szeretek? Laci szülei sokat veszekedtek, és ez neki fájdalmat okozott. Nálunk ez nem divat, nincs mosolyszünet. Az pedig, hogy kinek van igaza, lényegtelen - árulta el a hetilapnak Hobo felesége.

Ernyey Béla és felesége, Dóra 

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. 2019 decemberében Srí Lankán ünnepelték meg a 10. házassági évfordulójukat. 

Ezt is szeretjük