Várkonyi András ritkán látott felesége - A Barátok közt sztárja 46 éve házas

Várkonyi András és felesége, Marika 46 éve házasok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi András több mint húsz éve alakítja Kertész Vilmost a Barátok köztben. Ő az RTL Klub népszerű sorozatának három megmaradt alapszereplője közül az egyik, aki a legelső rész óta, 1998 októbere óta látható a képernyőn és nem írták kis hosszabb időre - pár hétig kellett csak nélkülözni, amikor 2013-ban a szívét műtötték. 

Míg Vili bácsi felesége, Magdi anyus 2009-ben meghalt - a forgatókönyv szerint takarítás közben leesett a lépcsőn -, addig az őt alakító hetvenéves színész már több mint negyven éve boldog házasságban él.

Várkonyi András felesége

A Barátok közt Instagram-oldalán egy fiatalkori fotón szerepel hitvesével, Máriával, akivel 46 éve vannak együtt jóban-rosszban. 

2019 augusztusában Várkonyi András az esküvői fotójukat is posztolta az Instagram-oldalán. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Több, mint 45 éve 💕😍 #vilibá #vilibácsi #barátokközt

Várkonyi András Oldala (@varkonyiandrasofficial) által megosztott bejegyzés,

- Nagyon össze vagyunk nőve a mamával. A minap épp arról beszélgettünk, hogy ki tolna ki jobban a másikkal, ha elmenne. Merthogy én nem tudnék nélküle létezni, elveszíteni őt borzalmas lenne. És ő is ugyanezt mondta. Hát igen, ő már olyan nekem, mintha az egyik testrészem lenne - nyilatkozta a 2019 májusában a Story magazinnak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holiday, Family, Friends - Nyaralás, Család, Barátok

Várkonyi András Oldala (@varkonyiandrasofficial) által megosztott bejegyzés,

Várkonyi András a felségéről csak ritkán tesz közzé képet, de tavaly augusztusban kivételt tett: a nyaraláson készült, azon a Barátok közt Novák Laciját alakító Tihanyi-Tóth Csabával és annak feleségével láthatók négyesben. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba. Két év után, 2004-ben házasodtak össze, két lányuk született, Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben. Kapcsolatukban az elején azonban sokan kételkedtek, de az idő őket igazolta: tavaly nyáron ünnepelték 15. házassági évfordulójukat.

Képes összeállításunkban megnézheted a Barátok közt jelenlegi és egykori szereplőinek gyönyörű lányait.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük