Várkonyi András ritkán látott felesége - A Barátok közt sztárja 46 éve házas
Várkonyi András és felesége, Marika 46 éve házasok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi András több mint húsz éve alakítja Kertész Vilmost a Barátok köztben. Ő az RTL Klub népszerű sorozatának három megmaradt alapszereplője közül az egyik, aki a legelső rész óta, 1998 októbere óta látható a képernyőn és nem írták kis hosszabb időre - pár hétig kellett csak nélkülözni, amikor 2013-ban a szívét műtötték. 

Míg Vili bácsi felesége, Magdi anyus 2009-ben meghalt - a forgatókönyv szerint takarítás közben leesett a lépcsőn -, addig az őt alakító hetvenéves színész már több mint negyven éve boldog házasságban él.

Várkonyi András felesége

A Barátok közt Instagram-oldalán egy fiatalkori fotón szerepel hitvesével, Máriával, akivel 46 éve vannak együtt jóban-rosszban. 

2019 augusztusában Várkonyi András az esküvői fotójukat is posztolta az Instagram-oldalán. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Több, mint 45 éve 💕😍 #vilibá #vilibácsi #barátokközt

Várkonyi András Oldala (@varkonyiandrasofficial) által megosztott bejegyzés,

- Nagyon össze vagyunk nőve a mamával. A minap épp arról beszélgettünk, hogy ki tolna ki jobban a másikkal, ha elmenne. Merthogy én nem tudnék nélküle létezni, elveszíteni őt borzalmas lenne. És ő is ugyanezt mondta. Hát igen, ő már olyan nekem, mintha az egyik testrészem lenne - nyilatkozta a 2019 májusában a Story magazinnak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holiday, Family, Friends - Nyaralás, Család, Barátok

Várkonyi András Oldala (@varkonyiandrasofficial) által megosztott bejegyzés,

Várkonyi András a felségéről csak ritkán tesz közzé képet, de tavaly augusztusban kivételt tett: a nyaraláson készült, azon a Barátok közt Novák Laciját alakító Tihanyi-Tóth Csabával és annak feleségével láthatók négyesben. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba. Két év után, 2004-ben házasodtak össze, két lányuk született, Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben. Kapcsolatukban az elején azonban sokan kételkedtek, de az idő őket igazolta: tavaly nyáron ünnepelték 15. házassági évfordulójukat.

Képes összeállításunkban megnézheted a Barátok közt jelenlegi és egykori szereplőinek gyönyörű lányait.

Ezt is szeretjük