Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kamaszlányai - Egyik szebb, mint a másik
Képeken a Barátok közt egykori szereplőinek gyönyörű lányai.

cover-
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba. Míg Deutsch Anita 2001-től 2007-ig alakította Szilágyi Andreát a sorozatban, addig Kinizsi Ottó Balassa Imre karakterét öltötte magára 1998-tól 2010-ig. 

A páros két év járás után, 2004-ben házasodott össze. Kapcsolatukban az elején azonban sokan kételkedtek, főkét a nagy körkülönbség miatt, ugyanis míg a színésznő 28 éves volt, addig a színész nyolc évvel fiatalabb volt nála. Ám az eltelt idő őket igazolja: 2019 júniusában ünnepelték 15 éves házassági évfordulójukat, kapcsolatukból pedig két gyönyörű leányzó született, a 14 éves Emma és húga, a kilenc éves Hanni.

A sztárpár ez elmúlt évek alatt ritkán osztott meg fotókat lányaikról, amióta azonban Deutsch Anita a munkája révén egyre többet használja a közösségi oldalakat, csemetéiről is egyre többet posztol - igaz, gyakran nem mutatja meg teljes arcukat a nagy nyilvánosságnak, sok képen csak hátulról vagy oldalt láthatóak a lányok, de azért akad egy-két kivétel is, amikor láttatni engedi gyönyörű pofijukat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lányokká cseperedtek Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai, valamint megnézheted a többi Barátok közt jelenlegi és egykori szereplőinek felnőtt vagy éppen kamasz lányait is.

Ezt is szeretjük