Ő Varga Viktor gyönyörű barátnője: Anitával a karantén első napján találtak egymásra

Varga Viktort nem a koronavírus fertőzte meg, hanem a szerelem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor úszik a boldogságban új párja oldalán, le sem tagadhatná, hogy fülig szerelmes. Ha végignézünk az énekes Instagram-oldalán, egyből láthatjuk, kivirult új barátnője, Anita mellett.

Hiába kaptak a kapcsolat elején-hideget meleget a követőitől, szerelmük kiállta a negatív kritikák és az összezártság próbáját is. Az énekes az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy éppen március 15-én, a karantén első napján hozta össze őket az élet.

Varga Viktor párja, Anita

Hogy megörökítse, milyen körülmények között bontakozott ki a szerelmük, a 32 éves énekes egy bizarr ötlettel állt elő: rabruhát varrt magának és kedvesének. Most, hogy véget ért a kényszeres otthonlét, karanténszökevényeknek kiáltották ki magukat, ezért a szokatlan viselet. Több szempontból is különlegesre sikerült a kreáció. Egyrészt pontos mása azoknak az egyenruháknak, amelyeket amerikai filmek fegyencein láthatunk, másrészt egy fontos részlet is található rajta, kapcsolatuk megismerkedésének dátuma, vagyis a 200315 számsor díszíti.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire összeillő párt alkot Varga Viktor és Anita, illetve megmutatjuk, hogy mutat rajtuk az ominózus narancssárga szerelés.

Ezt is szeretjük