Cooky odáig van 27 évvel fiatalabb párjáért - A gyönyörű Debórával már 4 éve együtt vannak
Cooky és Szécsi Debóra négy együtt töltött évük alatt sok mindent megéltek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky 2017 nyarán, A Nagy Duett balatoni partiján jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt párjával, Szécsi Debórával. Akkor sokan azt gondolták, tiszavirág-életű lesz a kapcsolat - már csak azért is, mert a pár között 27 év a korkülönbség. 

Nem lett igazuk: tegnap ünnepelték a negyedik évfordulójukat. A műsorvezető tavaly Valentin-nap kérte meg szerelme kezét, de az esküvő még várat magára. 

Cooky és Debóra négyéves évfordulójukat ünnepelték

A papírnál is erősebb kötelék közöttük két kisfiuk. Kevin 2018 januárjában született, Nátán pedig 2019 augusztusában. Az elsőszülött kisfiú nem féltékeny másfél évvel fiatalabb kisöccsére, imádja a testvérét, gyakran ölelgeti, puszilgatja. 

Az ötvenéves sztár és Debóra az RTL Klub Reggeli című műsorában, januárban azt mesélték, hogy Kevin későn alvó kisgyerek, éjfélig fent van, és másnap tízig szundít, de mellette bomba robbanhat, akkor is alszik egyhuzamban kis kora óta. Nátán a legkisebb zajra is felébred, és addig sír, amíg fel nem veszik. Ha kell, két órán át sírdogál. 

A két kicsi rengeteg energiát kíván, de Cooky és párja nem is lehetnének boldogabbak, négytagú családként teljesedett ki az életük. 

Ezt is szeretjük