Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra házassága emiatt ment tönkre - A színész őszintén vallott róla

Bereczki Zoltán elmondta, mi volt az, ami a Szinetár Dórával való válásához vezetett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán az év eleje óta boldog párkapcsolatban él Bata Éva színésznővel. Szinetár Dórával való válása után hét évvel talált rá az új szerelem. A 43 éves színész nagyon óvja új kapcsolatát, nem is nagyon nyilatkozik róla.

Mindez teljesen tudatos döntés a részéről, mivel amikor Szinetár Dórával házasok voltak, akkoriban túl sok információt megosztott a magánéletükről, ez pedig nem volt kifizetődő a számukra, vallotta be őszintén a Story magazinnak.

A házasságomban nagyon is kifelé éltem, ami jókora traumához, falhoz csapódáshoz, váláshoz vezetett.

- Akkoriban sokszor össze-összekeveredett a valóság és a mese: mi magunk is elhittük azt a boldogságot, amit az újságok láttattak rólunk. Az persze természetes, hogy az ember szívesebben mesél a boldogságáról, a sikereiről, és nem a problémáiról. Mindez viszont elfedte a valóságot, pedig igenis léteznek bajok, nehézségek, amiket veszélyes a szőnyeg alá söpörni, igenis beszélni kell róluk - magyarázta a lapnak.

Azt is elmondta, hogy egy darabig úgy tűnt, hogy a szakmai sikereikkel tudják kompenzálni a gondjaikat, végül nem így alakult az életük. 2005-ben házasodtak össze, majd 2012 augusztusában egy közös közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban a válás mellett döntöttek. 2013 őszén mondták ki hivatalosan a válást.

Hozzátette, tanult a hibáiból, és most mindent jobban szeretne csinálni.

- El is határoztam, ezt a szerelmet jobban szeretném csinálni. Nem akarom kirakatba tenni a magánéletemet, és ezentúl közös munkát sem akarunk vállalni a párommal.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya gyönyörű

Gyönyörű nővé érett az egykori színész házaspár, Janza Kata és Pintér Tibor lánya, Janka.

Ezt is szeretjük