Szinetár Dóra mindhárom gyermekével: szívmelengető kép készült róluk
Így ölelték Szinetár Dórát a gyerekei anyák napján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Május első vasárnapja minden gyermek életében jeles nap, hiszen ekkor köszönhetjük meg az édesanyánknak, hogy a világra hozott. Szinetár Dórát is megünnepelték a csemetéi, a szívmelengető pillanatot pedig az Instagramon mutatta meg.

A színésznő három gyermeket nevel, a legidősebb közülük Marci, aki már nagykorú, 24 éves. Őt követi a sorban 12 esztendős húga, Zora, míg kis testvérük, Benjamin 2017 szeptemberében látta meg a napvilágot. Azt már számtalanszor megírták róluk a lapok, hogy mennyire jó testvérek, azonban mivel édesanyjuk nagyon óvja őket a nyilvános szerepléstől, így csak ritkán mutatkoznak együtt.

Szinetár Dóra közös fotón gyermekeivel

Anyák napja alkalmából most kivételt tett, és posztolt róluk egy közös fotót: megmutatta, milyen édesen köszöntötték fel, ölelésekkel és puszikkal halmozták el őt. 

 „Ez az, amiért mindent megéri csinálni... Életem legfontosabb, legsikeresebb és legörömtelibb “szerepe”. Mindennél fontosabb és pótolhatatlan! Ettől érzem magam én is néha annak... Köszönöm, hogy az édesanyjuk lehetek!” - írta a kép alatt.

Követői imádták a fotót, nem győzték hangsúlyozni, milyen gyönyörű lett a felvétel. Volt, aki megjegyezte, mennyire örül, hogy Zorkából ezúttal kicsit többet is ki lehet venni. 

„Milyen jó karkötője van Zorkának, és végre látszik egy kicsit az arca” - kommentelte az egyik lelkes rajongó. 

Elég csak végignézni a 43 éves sztár oldalán, és máris egyértelmű, a legfontosabb számára a családja. Hétvégén édesanyjáról is posztolt egy megindító videót, valamint egy szerelmes pillanatot is megörökített férjével, Makranczi Zalánnal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csakúgy... Mert szeretem... ♥️♥️♥️

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Nem is írt hozzá végeláthatatlanul hosszú sorokat, hiszen a fotó magáért beszélt, mindössze csak annyit fűzött hozzá: „Csak úgy... Mert szeretem...”

Szinetár Dóra kisfia

Mióta bezártak az óvodák és bölcsődék kapui, a kisgyermekes anyukáknak és apukáknak nagy fejtörést okoz, hogy mivel kössék le a gyerkőceiket. Nem könnyű megragadni a kicsik figyelmét. Sokaknál a kidolgozott napirend és a délutáni játék bizonyul a legjobb receptnek. Szinetár Dóra kisfia, Benji már két és fél éves, és igazi kis örökmozgó. A színésznő és férje, Makranczi Zalán szívesen játszanak vele, hogy a karanténban töltött napok egyike se legyen unalmas.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen mókás játékokkal mulattatják a csemetéiket a hazai sztárok.

Ezt is szeretjük