Szinetár Dóra szerelmes fotókon a férjével - Mellette érzi magát nagybetűs nőnek
Szinetár Dóra férje, Makranczi Zalán társaként érzi magát nagybetűs nőnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nőnap alkalmából sok híres férfi is felköszöntötte a párját, lányait, családjának nőtagjait és általánosságban a hölgyeket. Sok ismert nő is köszönetet mondott a társának, akiknek az oldalán igazán nőnek érezhetik magukat. 

Szinetár Dóra is megható sorokat tett közzé az Instagram-oldalán a fotók mellett, amelyeken szerelmesen bújnak össze férjével, Makranczi Zalánnal. 

Szinetár Dóra Makranczi Zalán mellett lett nagybetűs nő

A 43 éves színésznő a harmadik férje személyében talált igazi társra nyolc évvel ezelőtt. 2015-ben házasodtak össze, kisfiuk, Benjámin 2017 őszén jött világra. 

"Én is voltam már annyi minden... kiscsaj, anyuka, barátnő, társ, partner, kolléganő, jó/rossz színésznő, feleség, szerető... aztán lassan nyolc éve találkoztam valakivel, akinek a tükrében NŐ lettem. Csupa nagybetűvel. Késő volt? Nem tudom... nincs ideális recept. És amúgy is, szerintem mindennek úgy kell lennie, ahogy van... és ez most jó így. Nagyon. Én tőle-miatta-általa lettem NŐ. És azóta Boldog a NŐnap. Ezt kívánom minden nő-társamnak! Hogy találjon egy olyan tükröt, amibe ha belenéz szépnek, szexinek, okosnak, és kívánatosnak látja magát minden nap! Mások bármit is gondolnak erről... mert akkor egyszercsak azzá is válik! NŐ-vé!!!" - írja posztjában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindenki máskor, mástól és máshogy érik nővé. Az ideális talán az lenne, ha nem kellene hozzá más, csak mi magunk. Hogy felnövünk, és testileg és lelkileg éretté válunk a nagybetűs Női szerepre. De valahogy a világ nem így működik. Tükrök közt élünk, amik mind visszajeleznek valamit. Ezek a tükrök emberek, és helyzetek. Amik alapján értékelni kezdjük magunkat. "Jó nőnek", vagy "nem olyan jó nőnek", vagy "selejtnek" adott esetben. Szülői visszajelzések, társadalmi elvárások, az iskolai osztálytársak, az első szerelmek, a média, a kollégáink, a barátnőink, a tágabb életközösségünk. És így szép lassan kialakul a kislányban egy kép, hogy ő milyen nő. Hogy nő-e egyáltalán. Aztán férjhez megyünk -vagy nem, gyerekeket szülünk - vagy épp nem , és ezek a helyzetek is mind valamilyen tükörként mutatnak rólunk egy újabb képet. Én is voltam már annyi minden... kiscsaj, anyuka, barátnő, társ, partner, kolléganő, jó/rossz színésznő, feleség, szerető... aztán lassan nyolc éve találkoztam valakivel, akinek a tükrében NŐ lettem. Csupa nagybetűvel. Késő volt? Nem tudom... nincs ideális recept. És amúgy is, szerintem mindennek úgy kell lennie, ahogy van... és ez most jó így. Nagyon. Én tőle-miatta-általa lettem NŐ. És azóta Boldog a NŐnap. Ezt kívánom minden nő-társamnak! Hogy találjon egy olyan tükröt, amibe ha belenéz szépnek, szexinek, okosnak, és kívánatosnak látja magát minden nap! Mások bármit is gondolnak erről... mert akkor egyszercsak azzá is válik! NŐ-vé!!! 💞💑👩‍❤️‍👩💞#nőnap #boldognőnapot #szerelmem #édesférjem #nőneklennijó

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

 A kommentelők is azt írták, egyetértenek vele, egy igazi férfi mellett lehet valaki igazi nő. "Nőnek csak igazi férfi mellett lehet lenni. Aki hagyja, hogy szeressék, aki tolerál, akit tudok tolerálni, aki elfogad, akit elfogadok, akire felnézek, aki felnéz rám. Egy ilyen FÉRFI mellett lehet NŐ."

Shane Tusup párja, Courtney

Shane Tusup 2019 novemberében mutatta be Instagram-oldalán egzotikus szépségű barátnőjét. Courtney Brewer San Franciscóban született, sosem úszott versenyszerűen, de 14 évig balettozott. Az édesanyjának köszönhetően ismerte meg, miután hazaköltözött az Egyesült Államokba. A sztáredző a közösségi oldalára is feltölt időnként barátnőjével közös fotókat.

Ezt is szeretjük