Bereczki Zoltán és ritkán látott édesanyja: Nóra 70 fölött is remek formában van
Bereczki Zoltán édesanyja hetven fölött is aktívan sportol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán és édesanyja nagyon hasonlítanak egymásra: friss fotójukra azt írták a kommentelők, hogy le sem tagadhatnák egymást, és hogy a mosolyuk nagyon egyforma. Arról is írtak, milyen jó, hogy az anyukája ilyen remek formában van, hogy még együtt tudnak sportolni.

A színész a teniszpályáról posztolt egy meccs előtti és egy utáni képet, azt kérdezte, vajon melyikük nyert. 

Bereczki Zoltán anyukája

"Egyikünk győztes csapatban volt, de szerintem nem kitalálható melyikünk...!" - olvasható a posztban. A hozzászólóknak valóban nehezen találták ki, mi lett a végeredmény. Ezúttal a 44 éves sztár adogatta jobban a labdát. 

2020 decemberében is kitett egy anya-fia képet, akkor édesanyja, Nóra győzedelmeskedett a teniszpályán. "Ma úgy elvert anyám, hogy még...! Na jó, csak teniszben" - viccelődött Bereczki. A hozzászólók elhalmozták az anyukáját bókokkal, milyen csinos és fitt hetven fölött is. 

"De gyönyörű anyukád van! Büszkék is lehettek egymásra!" 

"Szépek vagytok! Le a kalappal szuperanyud előtt!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Bereczki Zoltán édesanyja 2018 nyarán azt mesélte a Meglepetés magazinnak, hogy heti kétszer kosárlabdázik és teniszezik, és örömmel segít a fia ügyes-bajos dolgaiban. Az interjúból az is kiderül, hogy a színész tőle örökölte a temperamentumát és kreativitását. Nóra talpraesett asszony, aki erre nevelte a gyerekeit is. Lakást például azért nem vett nekik, mert úgy véli, mindenki magának teremtse meg az anyagiakat, ahogy ő is tette annak idején.

Amikor fia és lánya kicsik voltak, kötöttárut forgalmazott, a rendszerváltás környékén pedig sikeres vállalkozóként egy italboltot vezetett Dunakeszin - utóbbit a környékbeli közértesek nem nézték jó szemmel, mivel rontotta a forgalmukat.

- Megfenyegettek, hogy hagyjam el a települést, de én nem olyan ember vagyok, aki megfutamodik a nehézségek elől! Öt évig maradtam a boltban, és csak a megváltozott törvények miatt hagytam fel az üzlettel - osztotta meg a hetilap olvasóival. 

Soma anyukája, Lenke néni

Somából süt a nőiesség, aminek egy része belülről fakad, más része tanulható. Az 54 éves sztár sokat köszönhet édesanyjának, akit a múlt héten ünnepelt 80. születésnapján megható szavakkal köszöntött fel. Több követője is elképedt azon, hogy az édesanyja ennyi idős, szerintük jóval fiatalabbnak néz ki, és ma is igazi díva.

Ezt is szeretjük