Dallos Bogi és gyönyörű anyukája: Ági olyan fiatalos, hogy testvéreknek nézik őket
Dallos Bogi édesanyja nagyon fiatalos, bőven letagadhatna korából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi 2013-ban bekerült A Dal című műsorba, de robbanásszerű ismertséget az Eurovíziós Dalfesztivál következő évi válogató műsora hozott számára: ekkor indult el hódító útjára a We All című dala. 2014-ben a Fonogramról Az év felfedezettje, a Bravo Ottóról a WestEnd Különdíját vitte haza, a VIVA Cometen mint Legjobb Új Előadót, a Bravo Ottón Az Év Dala és a Legjobb Női Előadó kategóriában is jelölték.

Az ekkor megismert tinédzserből mára gyönyörű, 23 éves nő lett, aki műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, többek között A Dal című műsort is vezette, 2019-ben pedig ő lett az X-Faktor új női mentora. A tehetségkutató műsor szerelmet is hozott számára: mentortársával, Puskás Petivel együtt is élnek. 

Dallos Bogi édesanyja

Édesanyjával készült közös fotói láttán nem nehéz kitalálni, kitől örökölte a jó géneket. Az 57 éves Ágnes nemcsak szép, de nagyon fiatalos is. Sok kommentelő írta, hogy nem csak nagyon hasonlítanak, de olyanok, mintha testvérek lennének. Néhányan azt is megjegyezték, hogy az anyukája úgy néz ki, mint az egyik sorozatsztár. 

"Első képen anyukád kiköpött Mary Alice Young a Született feleségekből" - olvasható egy hozzászólásban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép és fiatalos Dallos Bogi édesanyja.

Ezt is szeretjük