Soma édesanyja 80 évesen is hihetetlenül nőies - Lenke friss fotóján ámulunk

Nyolcvanéves lett Soma édesanyja, aki ma is elképesztően csinos és nőies.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Spitzer Gyöngyiből, vagyis Somából süt a nőiesség, aminek egy része belülről fakad, más része tanulható. Az 54 éves sztár sokat köszönhet édesanyjának, akit a tegnap ünnepelt 80. születésnapján megható szavakkal köszöntött fel.

"A ma 80 éves anyukámat elvittem ma a fodrászhoz. Nagyon örül(t) neki. Bizony egy nő a sírig nő marad. #boldogszülinapotanya" - írta az énekesnő és életszemléleti tanácsadó a közös fotójukhoz.

Soma anyukája, Lenke néni 80 évesen is nőies

Több követője is elképedt azon, hogy az édesanyja ennyi idős, szerintük jóval fiatalabbnak néz ki, és ma is igazi díva. "Boldogat neki! Nagyon sok évet letagadhat!", "80?! Nem létezik! Nagyon jól néz ki!", "Istenke éltesse sokáig, 20 évet letagadhatna!" - olvasható a hozzászólások között. 

Soma az ujegyensuly.hu oldalán elárulta, hogy az édesanyja születésnapján kettesben töltötték a napot, a családdal - köztük négy testvérével - a hétvégén ünnepelnek, és az egyik meglepetése az a cikk, amelyben leírta, mennyi mindent köszönhet Lenke néninek. Többek között a hatalmas anyai szívét, a nőiességét, amit már gyerekként utánzott, a humorát, a vagányságát, a nyitottságát, hogy megmutatta a jazzt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotókkal köszöntötte Soma a 80 évesen is csinos és nőies édesanyját.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük