A mi kis falunkban kotnyeles öregasszony: a színpadon igazi díva a 61 éves Tóth Enikő

Képeken mutatjuk, mekkora a különbség A mi kis falunk színésznői és az általuk alakított karakterek között.

tóth-enikő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy színésznek nem elég csupán lélekben azonosulnia az általa játszott karakterrel, egy-egy szerep megformálása megkívánja a teljes átalakulást. Ez olykor hajfestéssel, máskor stílusváltással jár. A mi kis falunk színésznői pontosan ismerik a folyamatot, hiszen ők sem úgy néznek ki a sorozatban, mint a valóságban.

A 61 éves Tóth Enikő igazi átváltozóművésznek mondhatja magát. Míg Pajkaszeg Zömbiknéjeként kotnyeles öregasszonyt játszik, addig a színházi darabjaiban teljesen más oldalát láthatja a közönség: dögös miniszoknyában, dívaként lejt táncot a Játékszín Menopauza című darabjában.

A mi kis falunk színésznői a sorozatban és a valóságban

Nem véletlen, hogy játszi könnyedséggel bújik teljesen eltérő figurák bőrébe, hiszen 18 éves kora óta gyakorolja a színjátszást. 1977-ben debütált a Ki mit tud?-on a televízióban, és még ugyanebben az évben felvették a Színművészetire, ahol 1981-ben szerezte meg a diplomáját. A főiskola után a Madách Színházhoz szerződött, ahol olyan szerepekben mutatta meg tehetségét, mint a Macskák szexi cicája vagy a Makrancos hölgy Biancája. Szinkronmunkái során is gyönyörű nőknek kölcsönzi a hangját, ő az állandó magyar hangja Julia Robertsnek, akire külsőleg és habitusban is hasonlít, de Catherine Zeta-Jonest és Monica Belluccit is számos filmben szólaltatta meg.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen másképp fest Tóth Enikő a sorozatban és a színpadon, valamint A mi kis falunk többi színésznőjét is láthatod az általuk alakított figurát játszva, és az életben. 

Ezt is szeretjük