A mi kis falunk Lacija megmutatta párját és cuki lányát: íme, Bánki Gergely családja
Bánki Gergely sorozatbeli karakterével ellentétben pár éve boldog párkapcsolatban él.

banki-gergely-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bánki Gergely számára a 2017-ben elindult A mi kis falunk című sorozat hozta meg az országos ismertséget, amelyben ő alakítja a polgármester unokaöccsét. Míg az RTL Klub sorozatában Berkics Laci kissé teszetosza férfi, aki ugyan megnősült, de hamar el is vált, nincs igazán szerencséje a nőkkel, a való életben boldog családapa. 

A 47 éves sztár ritkán beszél a magánéletéről, ám a Story magazinnal kivételt tett, párját és másfél éves kislányukat is megmutatta. 

Bánki Gergely párja és kislánya

- A húszas éveim elején két esztendeig voltam házas, majd 45 évesen találkoztam Annával, a kettő közt pedig sok minden történt - árulta el a színész a hetilapnak. 

A díszlet- és jelmeztervezőként is dolgozó Annával bő három évvel ezelőtt egy színházi próbafolyamat során kerültek közelebb egymáshoz. Bánki Gergely elhívta a premier után egy vacsorára, amiből végül az lett, hogy a csinos, barna hajú és kék szemű nő magánál főzött egy háromfogásos vacsorát. 

Én onnan tulajdonképpen már haza se mentem többet, az első igazi randevún odaköltöztem. 

Fél évvel később már a családalapításról beszéltek, és a terhességi teszt kis idő elteltével pozitív is lett. Bár a feleségének hívja a párját, nem keltek egybe, csak apasági papírjuk van, házassági nincsen. 

- Anna esküvőpárti, de én nem, túl sok rossz példa van előttem még a saját családomban is. Szerintem fontosabb kitartani egymás mellett, és inkább ebbe kell energiát fektetni. Ennek ellenére, ha Anna, akiről tudom, hogy nagy lagziról gondolkodik, egyszer csak azt mondaná, hogy egy háromnapos dínomdánomot akar, nem mondanék nemet - vallotta be Bánki Gergely. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jelenleg azonban minden idejüket a másfél éves Lujza köti le, aki kenyérre keni az édesapját. 

- Életem legbüszkébb pillanata volt, amikor Lujza először kimondta nekem, hogy Ábá! Már nem így mondja, de még mindig így hallom, amikor a fürdőkádból szól, hogy ki akar jönni. No és ahogyan rám néz, mosolyog, kész vagyok, elvesztem.

Csuja Imre lánya, Fanni 

Csuja Imre középső gyermeke nagyon hasonlít édesapjára: mindkettejüknek jó a humoruk. Csuja Fannit színésznőként is láthattad, de emellett több foglalkozást űz: gyógypedagógus egy iskolában, mellékállásban logopédus, és bemondókat tanít beszédtechnikára. Színésznőként szerepel a Toxikóma című filmben is, amit várhatóan idén mutatnak be.  

Cover-fotó: RTL Klub/Meister Natália

Ezt is szeretjük