Ő Csuja Imre 33 éves lánya: a ritkán látott Fanni színésznőként is dolgozik
Csuja Imre a Nagy szám című műsorban szerepelt együtt lányával, Fannival.

csuja-imre-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuja Imre középső gyermeke, Csuja Fanni nagyon hasonlít édesapjára: mindkettejüknek jó a humoruk, így nem meglepő, hogy a Nagy szám stábja előtt az is belefért, hogy apa és lánya megvicceljék egymást.

- Beszélgetünk, aztán amikor már nagyon komolyra fordulna, valamilyen viccel froclizzuk egymást - mesélte az RTL Klub műsorában a 33 éves Fanni.  

Csuja Imre lánya 

A mi kis falunk sztárjának lányát színésznőként is láthattad, de emellett több foglalkozást űz: gyógypedagógus egy iskolában, mellékállásban logopédus, és bemondókat tanít beszédtechnikára. Színésznőként szerepel a Toxikóma című filmben is, amit várhatóan idén mutatnak be.  

- Nem voltak nagy egymás ellen fordulások. Ha szükségem volt a tanácsaira, kikértem, amit szerettem volna egyedül megoldani, azt hagyták, de mindig támogattak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor kiderült, hogy próbálkozik a Színművészetivel, édesapja abban is támogatta. Háromszor futott neki, az első sikertelen felvételi után bekerült az akkor Jordán Tamás vezette Nemzeti Színház stúdiójába. Két év színpadi tapasztalat után a kamera előtt is kipróbálhatta magát, 2011-ben szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban, amelyben férje és apja is látható volt. 

- Azt sejtettük, hogy jól áll neki a kamera, ilyen visszajelzéseket kapott a Színművészeti Főiskolán is, de még engem is meg tudott lepni humoros fordulóponttal a szerepében. Jobban örültem, mint Bala a Valami Amerika 2-ben (A vígjátékban a karaktere fegyverrel ment a színésznőnek készülő lányáért - a szerk.). Az ember félti a gyerekét, pláne egy ilyen pályán, ami mondjuk ki: nem könnyű - mondta akkor Csuja Imre az Aktív Extra vágatlannak.  

Képes összeállításunkban láthatod Csuja Imre és Árvay Zsuzsanna szinkronrendező lányát, Csuja Fannit. 

Cover-fotó: RTL Klub/Nagy szám

Ezt is szeretjük