A mi kis falunkban szexi csábító - Ripli Zsuzsi a valóságban évek óta ebbe a sármos férfiba szerelmes
Ripli Zsuzsi és Soltész Tiberius kapcsolata döcögősen indult 2010-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk Dórijának nincs más vágya, mint elcsábítani Pajkaszeg plébánosát, a Schmid Zoltán által alakított Jánost. A dögös fitneszkirálynőt Ripli Zsuzsi kelti életre, akinek a való életben nem kell minden csáberejét bedobnia, hogy meghódítsa kiszemeltjét, karakterével ellentétben már rátalált a szerelem.

2010-ben hozta össze először az élet a svéd származású Soltész Tiberiusszal, akivel egy repülőút során futottak össze. Milánóból tartottak hazafelé, a férfi a mögötte lévő sorba váltott jegyet, de amikor kiszúrta, hogy a 39 éves színésznő melletti szék üres, azonnal megkérdezte tőle, hogy átülhet-e oda.

Ripli Zsuzsi és párja

Bár az utazást végigbeszélgették, akkor ennyiben maradt a kapcsolatuk - mesélte az egykori Playmate 2019 őszén a Reggeliben. Ám a sors közbeszólt, később kiderült, ugyanabba az edzőterembe járnak, így ismét keresztezték egymás útját.

Ezután nem volt kérdés, hogy az égiek is egymásnak teremtették őket, kapcsolatuk 2017-ben Kubában lépett szintet, itt történt meg az eljegyzésük. A gyönyörű sztár Instagram-oldalán a követői is meggyőződhetnek arról, mennyire összeillenek kedvesével, Boston Terriereikkel, Freyjával és Nanóval imádni való kis családot alkotnak.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen sármos pasi hódította meg Ripli Zsuzsi szívét.

Ezt is szeretjük