A mi kis falunkban a közmunkás Szifon felesége: valójában gyönyörű nő Lévay Viktória

Lévay Viktória színésznő a valóságban sokkal szebb, mint a sorozatbeli Marcsi.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk 2017. februári elindulása óta a sorozat szereplői országos közönségkedvencek lettek. Ez nemcsak a főszereplőkre, hanem a karakterszerepekben láthatókra is igaz. 

Pajkaszeg lakóiból az évadok során egyre több színes figurát ismerhettünk meg, akik nem biztos, hogy mindegyik részben szerepelnek, de ha feltűnnek, emlékezetes pillanatokat okoznak. 

A mi kis falunk Marcsija

Az egyik ilyen női karakter a közmunkás Szifon felesége, Marcsi, akit a férje következetesen Évának hív. Lévay Viktória alakítja, aki 2021. április 29-én ünnepelte a 47. születésnapját. Az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. 

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük