Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós: a babák természetes úton fogantak

Rúzsa Magdi és párja szülők lesznek, az énekesnő hármas ikrekkel várandós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdit a Megasztár 2005 októberében indult, harmadik évadában ismerte és szerette meg az ország, amit 2006 májusában meg is nyert. Még abban az évben megjelent Ördögi angyal címmel az első albuma, amit azóta számos újabb követett, legutóbb 2021 áprilisában a Karma. 

Az énekesnő magánélete is harmonikus: hat és fél év után 2017 szeptemberében feleségül ment párjához. A templomi esküvőt a budapesti Mátyás-templomban tartották, a lakodalmat pedig egy etyeki birtokon. 

Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós

A 35 éves énekesnő és férje nemrég úgy döntöttek, készen állnak a gyermekvállalásra, az elhatározás után pedig az égiek meg is hallgatták kérésüket, mert az énekesnő hamar várandós lett. Arra azonban nem számított, hogy az orvosi vizsgálaton az ultrahang azt mutatja, ikreket, ráadásul hármas ikreket hord a szíve alatt. 

Rúzsa Magdi 2021 januárjában a Petőfi Zenei Díjak átadásán: ő lett az év női előadója.
Rúzsa Magdi 2021 januárjában a Petőfi Zenei Díjak átadásán: ő lett az év női előadója.
Fotó: MTI/MTVA/Kaszner Nikolett

- Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy "Felkészültél?" "Mire? " - kérdeztem vissza. Erre ő: "ketten vannak". Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman - mesélte Rúzsa Magdi a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Legszívesebben világgá kürtölte volna az örömhírt, ami az utóbbi időben elkezdett látszani is rajta, de mivel az első 12 hetében bármi történhet, és ikrekkel még nagyobb a kockázat, a férjével úgy döntöttek, várnak a bejelentéssel. Miután azonban a Czeizel Intézetben a tegnapi vizsgálat kimutatta, hogy mind a három baba egészséges, az énekesnő a lapnak elárulta, hogy jövőre háromgyerekes anya lesz. 

- Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés.

A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik...

- közölte a kismama. 

Rúzsa Magdi a 9. Paloznaki Jazzpikniken 2021. július 30-án.
Rúzsa Magdi a 9. Paloznaki Jazzpikniken 2021. július 30-án.
Fotó: MTI/Mónus Márton

Rúzsa Magdi jól viseli az áldott állapotot, de tudja, hármas ikrekkel várandósan lassítania kell a tempón.

- Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságunk érdekében.

10+1 meseszép estélyi ruha hazai sztárokon

Rúzsa Magdi hosszú évek után újra megjelent a 2019-es Story-gálán, amire egy meseszép, rózsaszín estélyit választott. Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk 10+1 meseszép estélyi ruhát, amelyekben magyar műsorvezetőnők, színésznők és énekesnők pompáztak gálákon, díjátadókon, tévés műsorokban és filmpremiereken. 

Ezt is szeretjük