Kocsis Dénes és párja titokban összeházasodtak: Petra kisbabát vár
Kocsis Dénes apa lesz, párját, Petrát polgári szertartáson feleségül is vette a gólyahír után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Dénes színészt - az Operettszínház sztárját - és párját, Mészáros Petra pszichológust a nagyközönség a 2019-es Nyerő Párosban ismerte meg. 

A pár nyíltan beszélt a babavárás nehézségeiről, és arról, hogy Petra endometriózissal küzd. 

Kocsi Dénes apa lesz

Az orvos nem javasolta a műtétet, miután azt mondták, babát terveznek, de amikor fiatal nő tünetei súlyosbodtak, és nagy fájdalmai voltak, mégis a beavatkozás mellett döntött. 

kocsis-denes-parja-petra
Fotó: RTL Klub

- Akkor fogant meg a kicsi, amikor már elengedtem, hogy babánk legyen. Amikor késett pár napot a menstruációm, a fájdalom miatt nem gondoltam, hogy a baba lehet az oka, de Dénes azt mondta, csináljunk egy terhességi tesztet. Én lepődtem meg a legjobban, amikor pozitív lett - mesélte a kismama a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

A 33 éves Kocsis Dénes igyekszik férjként és apaként is helytállni, ugyanakkor most kell igazán építenie a karrierjét is, eleget keresni ahhoz, hogy mindent megadhasson a gyermeküknek. Felkészülését az apaságra pszichológus is segíti. 

- A legnagyobb változás Petra szervezetében történik. Ezt is meg kell tanulnom kezelni. Kicsit hirtelen haragú lett, érzelmi kiingadozásai vannak a terhesség miatt, és én szeretnék ebben mellette állni. (…)

- Azt is el kell fogadnia, hogy átalakul a teste. Ő egy gyönyörű, vékony lány, és azt hiszem, hogy a várandóssága végén úgy fog kinézni, mint egy topmodell, aki lenyelt egy görögdinnyét, és arra is fel kell készülnie, hogy gömbölyödő pocakkal kell majd oltár elé állnia - mondta a hetilapnak a színész. 

Az esküvőjüket öt együtt töltött év után tavalyra tervezték, de a világjárvány miatt el kellett halasztaniuk. Amikor megtudták, Petra várandós, úgy döntöttek, megtartják a polgári szertartást. A színész áprilisi posztjáról nem is sejtették a követői, hogy az a boldogító igen kimondásakor történt. 

Szentendrén házasodtak össze két tanúval, a család élőben, online követhette nyomon az eseményeket. Az igazi esküvőt későbbre tervezik. Április közepén a Családvarázsban azt mesélték, jegyesoktatásra járnak, mert templomi esküvőt is szeretnének. 

 A Megasztár énekesnőjének esküvői fotói

Lakatos Yvette még csak 16 éves volt, amikor nevét a Megasztár 2005-ös, ötödik évadában megismerte az ország. 2021 szeptemberében 27 éves lesz, a születésnapját már férjes asszonyként ünnepelheti, ugyanis Kanadában kimondta a boldogító igent.

Ezt is szeretjük