A Megasztár énekesnője gyönyörű csipkeruhában ment férjhez: esküvői fotókon Lakatos Yvette
Lakatos Yvette, a Megasztár ötödik évadának énekesnője pár héttel az eljegyzés után férjhez ment.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lakatos Yvette nevét a Megasztár 2010-es, ötödik évadában ismerte meg az ország. Az akkor még csak 16 éves lány végül Tolvai Reni, Kökény Attila, Szíj Melinda, Kállay-Saunders András és Giorgio mögött a hatodik helyen végzett. 

A TV2 tehetségkutatójának felfedezettje 2021 szeptemberében 27 éves lesz, a születésnapját már férjes asszonyként ünnepelheti, ugyanis kimondta a boldogító igent.

Lakatos Yvette esküvői fotói

Lakatos Yvette 1994. szeptember 1-jén született Budapesten, gyermekkora nagy részét szüleivel Kanadában töltötte. 2009 őszétől éltek ismét Magyarországon. A Megasztár után első dala 2011 nyarán jelent meg, Don't You Know címmel, a Time to be free című száma a VIVA Top 10 listájába is bekerült.

Lakatos Yvette tinédzserként szerepelt a Megasztár ötödök szériájában.
Lakatos Yvette tinédzserként szerepelt a Megasztár ötödök szériájában.
Fotó: TV2

Miután a Josh és Jutta formáció az utóbbi balesete után felbomlott, az énekes 2014-ben Lakatos Yvette-tel alakított új formációt. A fiatal énekesnő részt vett az Erzsébet-tábordal éneklésében, ami az Echo TV-n és az ATV-n jelen lévő Hazahúzó turisztikai műsor főcímdala lett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lakatos Yvette pár évvel ezelőtt úgy döntött, visszaköltözik Kanadába, ahol továbbra is énekléssel és dalszerzéssel foglalkozik. A szerelem is itt talált rá, május közepén az Instagram-oldalán tudatta, hogy párja megkérte a kezét.

Az esküvővel nem vártak sokáig, pár héttel az eljegyzés után esküvői fotót posztolt: egy földig érő, hófehér csipkeruhában mondta ki a boldogító igent Vancouverben.

Az egykori megasztáros 2021. június 5-én házasodott össze párjával: az ifjú párról a jobb oldali gombra kattintva még több képet láthatsz.

 A magyar tehetségkutatók gyereksztárjai egykor és most

Patai Anna is a Megasztár ötödik évadában mutatta meg magát először. Az akkor mindössze tízéves kislány a nyolcadik helyen végzett. A cuki kislányból felnőtt nő lett, aki azóta is a zenének él. Nem ő az egyetlen gyereksztár, aki valamelyik tehetségkutató műsornak köszönhetően vált népszerűvé. Mutatjuk a többieket!

Ezt is szeretjük