Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja - Mára 21 éves, gyönyörű nő lett belőle

Fotókon mutatjuk, hogy festenek felnőttként hazánk egykori tehetségkutatós gyereksztárjai.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban a tehetségkutatók mindig is a legnépszerűbb tévés produkciók közé tartoztak. Nézők millióit szegezte a képernyők elé anno a Megasztár vagy a Csillag Születik.

Rengeteg mára népszerű előadó karrierje kezdődött ezekkel a műsorokkal, számos fiatal tehetség is feltűnt a versenyzők között. Patai Anna is a Megasztár ötödik évadában mutatta meg magát először. Az akkor mindössze tízéves kislány lenyűgözte a zsűrit a tehetségével, ami egészen az élő show-ig juttatta, végül a verseny nyolcadik helyén sikerült végeznie.

Patai Anna gyönyörű nő lett

Azóta tíz év telt el, a cuki kislányból pedig felnőtt nővé érett az énekesnő, aki azóta is a zenének él. Rendszeresen jár fellépni, és sorra jelennek meg a dalai.

Nem ő az egyetlen gyereksztár, aki valamelyik tehetségkutató műsornak köszönhetően vált népszerűvé. Mutatjuk, mennyit változott karrierje elejéhez képest Hien, László Attila vagy Nagy Bogi.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük