Emlékszel a 2005-ös Megasztár szerelmeseire? A házaspár ma már 3 szép gyermeket nevel
Balássy Betty és Varga Feri 14 éve szereti egymást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri és Balássy Betty a Megasztár harmadik szériája alatt szeretett egymásba. Akkor tudták, hogy egymásra találtak, amikor a 2005 őszén indult és 2006 tavaszán véget ért verseny alatt előadták a Queen Somebody to Love című slágerét. Boldogságuk az elmúlt 14 évben ugyanolyan felhőtlen, mint annak idején.

2007 őszén, Rodosz szigetén házasodtak össze. Kislányuk, Róza Anna 2011 júliusában, Dániel Máté fiuk 2014 januárjában jött világra, míg harmadik közös gyermekük, Miksa 2018 júliusában született. 

- A háromból ez volt a legnehezebb szülés. Azt gondoltam, hogy könnyű lesz, de ez egy tévhit, itt mindenki azt mondja, hogy ez nem így van. Gyorsan jött, a rapidságát tekintve a fájdalmak is sokkal erősebbek voltak. Rémálom volt, nagyon nehéz volt - mesélte a a 38 éves énekesnő a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

Gyönyörű családot tudhat magáénak a sztárpár, egy szem lányuk, Róza már nyolc és fél éves kamasz lány, nagyobbik fiuk, a hatéves Dániel pedig egy az egyben úgy néz ki, mint az apukája. Képes összeállításunkban megnézheted Balássy Betti és Varga Feri családi fotóit.

Ezt is szeretjük