Aranyos kislány volt a Megasztárban - Patai Anna 20 évesen vérbeli bombázó

Patai Anna 11 évesen szerepelt a Megasztárban, mára gyönyörű nő lett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Patai Anna a 2010-es Megasztár színpadán csillogtathatta meg énektudását, a bűbájos, tündéri kislány pedig egy csapásra a zsűri és a nézők kedvence lett. Az akkor 11 éves versenyző az ötödik szériában bekerült a 13 döntős közé, és végül a nyolcadik helyen végzett. Nem csak a TV2 tehetségkutatójában ért el szép eredményt: 2014-ben egy Japánban megrendezett nemzetközi énekversenyen a második lett, rá egy évre pedig győzött.

A ma 20. születésnapját ünneplő Patai Annának két albuma jelent meg eddig, a 2016-os, Szívemből című albumára hét szám került fel, és ugyanebben az évben egy angol nyelvű korongot is a piacra dobott Shake it... címmel. Legújabb kislemeze 2018 elején jelent meg Leszek én a nyár címmel, amihez 2018 decemberében készítettek videóklipet.

Az egykori megasztáros kislányból mára vérbeli bombázó lett, aki bájos, barna tincseit dögös szőkére cserélte. Szépségére rajongói és Instagram-követői is felfigyeltek, sokan kérdezik tőle, nem akar-e modellkedni, hiszen minden adottsága megvan hozzá. Ő azonban továbbra is az énekléssel foglalkozik, koncertezni jár, és időnként interjúkat is ad különböző műsorokban.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Patai Anna az évek alatt. Nem biztos, hogy felismernéd őt, ha elmenne melletted az utcán.

Ezt is szeretjük