Balássy Bettyt 20 kilós fogyása után alig ismerni fel: ennyire vékony lett Varga Feri felesége
Balássy Betty szenzációs formában van legújabb fotóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik szériájába. A tehetségkutatóval országos ismertségre tett szert, elindította énekesi karrierjét, sőt a szerelmet is itt találta meg. A műsor vokalistájával, Balássy Bettyvel 2007-ben házasodtak össze.

A sztárpár három közös gyermeket nevel. 2011-ben született meg lányuk, Róza Anna, őt követte nagyobbik fiuk, Dániel Máté, a kisebbik, Miksa pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Az énekesnő mindhármukat egy évig szoptatta a szülést követően, a babázás közben pedig nem érdekelte, mennyi a súlya, mert attól volt elég teje, hogy sokat evett. 

Balássy Betty 20 kilós fogyása

Egy évtizede küzd a mérleggel, hiába próbált ki méregdrága étrend-kiegészítőket és divatos fogyókúrákat, nem tudott tartós eredményt elérni. 2021 januárjában fogadta meg, egyszer és mindenkorra leszámol a felesleggel. Kitartással, odafigyeléssel és edzéssel az év eleje óta húsz kilótól sikerült megszabadulnia.

Az arcán is nagyon látszik a fogyás. A bal oldali kép 2020 januárjában készült, a jobb 2021 májusában.
Az arcán is nagyon látszik a fogyás. A bal oldali kép 2020 januárjában készült, a jobb 2021 májusában.
Fotó: Facebook/Balássy Betty

A hatalmas átalakulást az Instagram-oldalán mutatta meg. Friss fotója magáért beszél, rengetegen dicsérték, milyen karcsú lett az alakja. Eredeti terveiben júliusra, a 40. születésnapjára szerette volna elérni ezt az eredményt, ám a kemény munka gyorsabban megtette a hatását, mint gondolta volna.

"Szeretném megköszönni ezt sok kedves bejegyzést és bíztatást, amit Tőletek kapok! Azt hiszem ezt az egészet ezért is érdemes csinálni egy művész embernek! Hab a tortán, hogy elértem a -20 kilót, amin szintén nagyon sokat dolgoztam! Szóval óriási csatakiáltás juhuhuhuuuuuuuu és igyekszem tovább az úton! (Itt jegyzem meg, nincs benne semmi humbug, semmi különlegesebb erőfeszítés csak fegyelem, és kitartás) Köszönöm, köszönöm, köszönöm!" - írta a bejegyzésben.

A diéta elkezdésében férje is inspirálta, akiről 2018-ban kiderült, cukorbeteg. Ezután az egész család étrendje átalakult, szénhidrátszegényebb ételek kerültek az asztalra. Az edzés is helyet kapott a sztárfeleség életében, a kedvenc mozgásformái a tánc, az úszás és a tenisz.

Király Linda 30 kilós fogyása után ilyen dögös

Király Linda teste 2019 óta teljesen átalakult. Két évvel ezelőtt szánta rá magát arra, hogy egy műtéti beavatkozás során eltávolítsák a gyomra egy részét. Mára 30 kilogrammal mutat kevesebbet alatta a mérleg. Képeken mutatjuk, fogyása óta mennyire dögösen öltözik.

Ezt is szeretjük