Király Linda 30 kilós fogyása után: dögös ruhában hangsúlyozza ki homokóra alakját
Király Linda ruhatárát a dögös, testhezálló darabok jellemzik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Lindának nem kell a szomszédba mennie öltözködési tippekért. Pontosan tudja, melyek azok a darabok, amik a legtökéletesebben kihangsúlyozzák homokóra alakját.

Az énekesnő teste 2019 óta teljesen átalakult. Két évvel ezelőtt szánta rá magát arra, hogy egy műtéti beavatkozás során eltávolítsák a gyomra egy részét. Az operáció és az azt követő gyógyszeres kezelés után helyreállt a hormonháztartása, és a kilók is elkezdtek leolvadni róla. Mára 30 kilogrammal mutat kevesebbet alatta a mérleg.

Király Linda 30 kilós fogyása után ilyen dögös szetteket visel

A beavatkozás előtt pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia akadályozta a sikeres fogyásban, ami sok más egészségügyi panasszal járt együtt. Például alvásgondokkal, hajhullással, vizesedéssel és depresszióval küzdött. Mindennek mára nyoma sincs. Le sem tagadhatja, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében. Imádja a testhezálló ruhákat, amelyek szenzációsan festenek nőies idomain. A dögös szetteket rendszeresen megmutatja az Instagramon, posztjait pedig mindig elárasztják a bókok. 2021 áprilisában Kiss Mark stylist kompozíciójáért zsebelt be jó pár dicsérő szót.

Király Linda nem csak az ismert tervező összeállításával tarolt, képes összeállításunkban megnézheted az énekesnő legdögösebb szettjeit.

Ezt is szeretjük