Fásy Zsüliettet fel sem ismerni 43 kilós fogyása után - Íme, 2020 nagy sztárfogyásai

Képeken azok a magyar sztárok, akik sokat fogytak 2020-ban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2020-as év alakulása kedvezett a diétázók számára. Sokaknak kifejezetten kapóra jött, hogy a koronavírus-járvány kitörése után lelassult a világ, így akadt idejük bőven a testedzésre, és otthonról könnyebben lehetett odafigyelni a tudatos táplálkozásra.

A hazai sztárvilágban ezen a téren sikeres volt az elmúlt esztendő, hiszen rengetegen intettek búcsút a feleslegüknek. Közülük egyértelműen Fásy Zsüliett átváltozása sikerült a leglátványosabban, 43 kilós fogyása után alig ismerni rá.

Magyar sztárok 2020-as nagy fogyásai

Természetesen nem hirtelen dobta le magáról a felesleget, hosszú és kitartó munka árán tett szert karcsú vonalaira. Kis lépésekben haladt előre, először a cukros üdítőket hagyta el, majd fokozatosan tért át az életmódváltásra. Teljesen önállóan rakta össze azt, hogy mit egyen egy nap. Szerinte nem érdemes a kedvenc ételeket tiltólistára tenni, pusztán a mennyiségekre kell odafigyelni.

- Mindenkinek olyan ételekből kell összeállítania, amiket szeret, vagy jobban kedvel, hogy hosszú távon is tudjon diétázni. Nyilván most nehezebb ételeket nem fogyasztok, de imádom például a húsokat, eszek bacont is, ugyanakkor mindent mértékkel. A diétás, lightosabb ételeket is el lehet úgy készíteni, hogy ízletes legyen, mindent fel lehet dobni picit valamivel - mesélte a Mokkában 2020 októberében.

Nem ő az egyetlen magyar sztár, aki 2020-ban elérte álomalakját, mutatjuk az elmúlt egy év leglátványosabb sztárfogyásait.

Ezt is szeretjük