Erdélyi Mónika lánya is sokat fogyott - Molli csinos kamasz lány lett

Nem csak Erdélyi Mónika fogyott sokat, a lánya is jó pár kilót leadott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika már 12 kilótól szabadult meg, de hat-hét kilót még szeretne leadni. Új étkezési szokásait részben a lánya is átvette, így az elmúlt időszakban ő is jó pár kilót leadott. 

Olívia Johanna, akit mindenki Molliként ismer, a szemünk előtt cseperedett fel. Amikor édesanyjával három évvel ezelőtt hódító útjára indították a YouTube-csatornájukat, még egy cuki kislány mosolygott az anyukája mellett a kamerába. Mostanra rengeteget változott: novemberben már 13 éves lesz, és nem csak nőtt és fogyott, de a stílusa is sokkal csajosabb lett. Az is szembetűnő, hogy egyre jobban hasonlít édesanyjára: sötét haját és mosolyát is tőle örökölte.

Erdélyi Mónika lánya is fogyott

- Ő még nem diétázhat, hiszen 18 év alatti, és arra sem kérem, hogy ne egyen húst. Viszont engem követve jó pár kilótól megszabadult, és nagyon élvezi. Megszerette a sovány húst és a zöldségeket. Kínlódás nélkül tanultuk meg a helyes táplálkozást - mesélte Erdélyi Mónika a Hot! magazin interjújában.

A csinos kamasz lányt imádják a neten, rengeteg dicsérő kommentet kap az Instagramon. Vannak, akik egyenesen arra buzdítják, vágjon bele egy saját csatorna indításába. Lenne miről forgatnia, hiszen rengeteg kreatív ötlete van, azonban azt nem tudni, szerepel-e a tervei között, hogy önállóan is meghódítsa a YouTube-ot.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit fogyott, és mennyire megváltozott Erdélyi Mónika lánya.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük