Szandi és lánya ugyanolyan szexi fellépőruhába bújtak - A 20 éves Blanka gyönyörű nő lett
Blanka minden tekintetben Szandira ütött: csodaszép, énekel, és sportos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandira és lányára illik a mondás: az alma nem esett messze a fájától. A húszéves Bogdán Blanka nemcsak külsőleg hasonlít megszólalásig édesanyjára, de tehetségét és a sport iránti szeretetét egyaránt örökölte tőle.

A fiatal szépség nagyon sokoldalú tehetség, kiválóan énekel, remek kommunikációs készséggel rendelkezik, de még artistaként is megállja a helyét. Többször lépett már fel édesanyja oldalán levegőakrobata-produkciójukkal a Magyar Nemzeti Cirkusz porondján és különböző műsorokban is.

Szandi és Blanka csipke fellépőruhája

Többek közt a SzerencseSzombatban is megcsodálhatták a nézők, hogy milyen trükköket tudnak a gurtnin. Ám nem csak maga a fellépés volt szemkápráztató, a megjelenésükkel is felforrósították a stúdiót. Mindketten csipkés bodyba bújtak, a szexi fellépőruha pedig láttatni engedte hibátlan alakjukat.

Blanka amellett, hogy akrobatáskodik, és rúdtáncot tanul, riporteri pályára készül, és énekesnőként is bontogatja a szárnyait. Anyja YouTube-csatornáján rendszeresen duetteznek. Május 22-én feltöltött videójukban például a Nashville című sorozat betétdalát, a Life That’s Goodot adták elő. 

Képeken mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett Szandi húszéves lányából, Bogdán Blankából.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük