Szandi és lánya ugyanolyan szexi fellépőruhába bújtak - A 20 éves Blanka gyönyörű nő lett

Blanka minden tekintetben Szandira ütött: csodaszép, énekel, és sportos.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szandira és lányára illik a mondás: az alma nem esett messze a fájától. A húszéves Bogdán Blanka nemcsak külsőleg hasonlít megszólalásig édesanyjára, de tehetségét és a sport iránti szeretetét egyaránt örökölte tőle.

A fiatal szépség nagyon sokoldalú tehetség, kiválóan énekel, remek kommunikációs készséggel rendelkezik, de még artistaként is megállja a helyét. Többször lépett már fel édesanyja oldalán levegőakrobata-produkciójukkal a Magyar Nemzeti Cirkusz porondján és különböző műsorokban is.

Szandi és Blanka csipke fellépőruhája

Többek közt a SzerencseSzombatban is megcsodálhatták a nézők, hogy milyen trükköket tudnak a gurtnin. Ám nem csak maga a fellépés volt szemkápráztató, a megjelenésükkel is felforrósították a stúdiót. Mindketten csipkés bodyba bújtak, a szexi fellépőruha pedig láttatni engedte hibátlan alakjukat.

Blanka amellett, hogy akrobatáskodik, és rúdtáncot tanul, riporteri pályára készül, és énekesnőként is bontogatja a szárnyait. Anyja YouTube-csatornáján rendszeresen duetteznek. Május 22-én feltöltött videójukban például a Nashville című sorozat betétdalát, a Life That’s Goodot adták elő. 

Képeken mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett Szandi húszéves lányából, Bogdán Blankából.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük