Oláh Ibolya először beszélt a párjáról: vállalja másságát és roma származását
Oláh Ibolya szerint Anyácska és a párja értik meg igazán, az ő véleményük az, ami számít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolya azon kevesek közé tartozik, akit a tehetségkutatóban való szereplése után is szeretnek az emberek, foglalkoztatja őket, hogyan él a 2003-as Megasztárban ezüstérmes lett énekesnő. Az érdeklődés akkor sem lankad, ha a 43 éves sztár időről időre eltűnik a nagy nyilvánosság elől. 

A Story magazinnak azt mesélte, Anyácska, a barátai és a párja nélkül nem tartana ott, ahol most van. Az előbbi és az utóbbi az, akik igazán megértik, az ő véleményük az, ami érdekli, bár a tanácsukat nem mindig szokta megfogadni, de ő már csak ilyen, így szeretik. 

Oláh Ibolyának a párja az egyik nagy támasza

Oláh Ibolya hat nevelőotthonban és négy nevelőszülőnél nevelkedett, mielőtt a tiszadobi nevelőotthonba került, ahol megismerte élete egyik legfőbb támogatóját, Anyácskát. Ő volt az egyetlen, aki hitt benne a Megasztárba való jelentkezésekor. Nem bánja, hogy sok helyen élt, sőt, szerinte ennek köszönheti, hogy miután sokféle emberrel találkozott, jól látja, ki milyen személyiség, hamar kiszúrja a "kamuembereket".

Oláh Ibolya A Dal 2014-es évadában.
Oláh Ibolya A Dal 2014-es évadában.
Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

- Rengeteg atrocitás ért a származásom és a másságom miatt, ám én mindkettőt büszkén vállalom. Igaz, nagyon nehéz cigányként élni, érvényesülni, de hiszem, hogy egy roma is bármit elérhet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Oláh Ibolya nem szokott nyilatkozni a magánéletéről, de ezúttal néhány dolgot elárult, például, hogy a pandémia alatt is igyekszik pozitív maradni, a párját és magát erősíteni. Mivel vidékre költöztek, el tudta foglalni magát kerti teendőkkel, ami mellett természetesen a zenei alkotásra is bőven jutott ideje. 

A párommal másfél éve költöztünk Győrbe, egy csodálatos családi házban lakunk, amivel rengeteg a teendő.

- Kertészkedem, magaságyásokat készítek, paradicsomot palántázok, virágokat ültetek. A ház körüli teendők napi edzésben tartanak, és testileg, lelkileg feltöltenek. Már nagyon hiányzott a vidéki élet, és az a végtelen nyugalom és szabadság, amiben az elmúlt években élek - mesélte a hetilapnak. 

olah-ibolya2
Fotó: Facebook/Oláh Ibolya

A karantén alatt Födő Sándorral és Hegyi Györggyel egy komplett lemezt is összerakott, amiről az ígéri, nagyon más lesz, mint az eddigiek. Női posta című önálló estjére is gőzerővel készül, a premiert őszre tervezik a Marcibányi Téri Művelődési Központba. A rendezésért Bíró Kriszta, a zenékért Presser Gábor felel.

A Megasztár első évadának énekesnői

A Megasztár kedveltette meg a magyar nézőkkel a tehetségkutatókat. Galambos Dorina is az egyik legnagyobb favorit volt, sokan imádták az akkor még tinilány, vadóc énekesnőt. Az elmúlt 17 évben rengeteget változott, külsőleg és belsőleg egyaránt. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy mennyit változtak a Megasztár első évadának énekesnői 2003 óta.

Ezt is szeretjük