A rég látott Szíj Melinda így él ma - A 2010-es Megasztár szerelmet is hozott számára

Szíj Melinda nemcsak az ismertségét, hanem a szerelmét is a Megasztárnak köszönheti.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szíj Melinda nevét tíz évvel ezelőtt ismerte meg az ország: 41 éves, asszisztensként dolgozó versenyzőként tűnt fel a 2010-es Megasztárban, ahol hangját és előadásmódját sokan Édith Piaféhoz és Barbra Streisandéhoz hasonlították. 

A TV2 tehetségkutatójának ötödik szériájában Tolvai Reni és Kökény Attila mögött a döntőben a harmadik helyen végzett. Nem lett belőle tipikus celeb, civil szakmát űz, de mellette énekesnőként is szórakoztatja rajongótáborát. 

Szíj Melinda élete a Megasztár után

A Megasztár után 2011-ben aranylemez lett a legelső, a Foltos úton című lemeze. Az év márciusában jelent meg, és négy hétig vezette a MAHASZ eladási listáját.

A tehetségkutató egyik legmegosztóbb versenyzője volt: sokan támadták, de egyszerűsége és különleges hangja miatt legalább ennyien imádták is. 

Mokka stábjának azt mesélte, a versenyzőtársait és a Megaházban eltöltött három hónapot nagyon szerette, ugyanakkor a versennyel járó nyomást, a hirtelen jött népszerűséget és a ráerőltetett kardigános imidzst nehezen bírta. 

- Amíg magunk között voltunk a Megaházban, minden nagyon csodálatos volt, de amikor megjöttek a kamerákkal, már kitört rajtam a frász: mit fogok mondani, azt hogyan fogják kifordítani, a kommentelők milyen dührohamot fognak rám zúdítani. 

szij-melinda-parja
Fotó: TV2/Mokka

- Valahol valakik valamilyen boszorkánykonyhában eldöntötték azt, hogy a Szíj Melinda egyenlő lesz a kék pulcsival és csíkos szatyorral, és erre fölépítünk egy, úgymond, trendet, az éneklés pedig valamilyen szinten keretezi ezt az egészet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ma már nem törődik a gúnyos megjegyzésekkel. A Megasztár ötödik szériája óta olyan sok minden történt a világban, hogy maga is meglepődik, hogy emlékeznek rá, amikor idegenek ráköszönnek az utcán. A műsornak köszönhetően a szerelem is rátalált: Attila a tévében látta meg, később pedig a koncertjeire is eljárt. 

szij-melinda-parja2
Fotó: TV2/Mokka

- Mellőztem a tehetségkutatókat, de a gyerekeim unszolására végül belenéztem. "Hú, mondtam, ez a nő tényleg tud énekelni!" Onnantól kezdve kezdtem el követni - mesélte a férfi a TV2 műsorában. 

Bár Szíj Melinda eleinte elutasította a rajongója közeledését, a szimpátiából később mégis szerelem lett, lassan már tíz éve együtt vannak. 

- Annyi impulzus ért a verseny után, meg volt még egy másik párkapcsolatom, ami viharos volt, hogy szerettem volna békességet és megnyugvást a lelkemnek. Nem tartottam időszerűnek egy új kapcsolatot - vallotta be. 

szij-melinda
Fotó: TV2/Mokka

Attila nemcsak a szerelme, hanem a menedzsere is lett, aki az évek során arra is figyelt, mikor van szüksége az énekesnőnek egy kis szünetre a sok fellépés között. Házasságot is terveznek, de az esküvőt nem szeretnék nagydobra verni. 

A 51 éves híresség vidéken él párjával és macskájával, öt éve dolgozik jogi asszisztensként egy vállalatnál, de az éneklést is szeretné tovább folytatni. Sőt, egyik jövőbeni terve, hogy újra induljon egy külföldi tehetségkutatóban: 2019-ben részt vett egyben, két fordulón tovább is jutott.   

A Megasztár első évadának énekesnői

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy mennyit változtak a Megasztár első évadának énekesnői 2003 óta. Kíváncsi vagy, hogy néz ki, és mit csinál ma Galambos Dorina, Oláh Ibolya vagy Kandech Evelyne?

Ezt is szeretjük