Kontor Tamást a 2005-ös Megasztárban ismertük meg: 43 évesen így néz ki
Kontor Tamás A Dal 2021 színpadán lépett fel a Kaukázus zenekar basszusgitárosaként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután 2003-ban a TV2 elindította a Megasztárt, sokakban nem maradt kérdés, mi legyen a szombat esti program. A magyar tévénézők nagy többségét készülékeik elé bilincselték az aktuálisan futó évadok. 

A tehetségkutató összesen hat szezont élt meg, amelyek mezőnyeiből egytől egyig kerültek ki énekesek, akik a mai napig sikeres előadónak számítanak. Természetesen akadnak olyan versenyzők is, akik a szereplés után eltávolodtak a reflektorfénytől, maradtak a zenénél, ám nem állandó szereplői a médiának.

Kontor Tamás így fest 43 évesen

Kontor Tamás az utóbbi csoportba tartozik, a Megasztár 3 énekese a mai napig a könnyűzenei piacon tevékenykedik, ám a képernyőn nem láthatjuk sokszor. Hangmérnökként olyan előadókkal dolgozott együtt korábban, mint Heincz Gábor "Biga" vagy Ganxsta Zolee. Az elmúlt években külföldön is elkezdte építeni a karrierjét. 2009-ben dobogós helyen végzett a Song of The Year nevű amerikai dalversenyen country kategóriában, 2016-ban pedig Susan Blake énekesnővel kezdtek közös zenei projektbe Bécsben.

Olykor a tévében is elcsíphetjük, utoljára A Dal 2021-ben tűnt fel a Kaukázus zenekar vendégzenészeként. Basszusgitáron kísérte a formációt az Egyetlen szó című szerzemény előadása közben. A 43 éves előadó külseje alaposan megváltozott az elmúlt években, sokak emlékezetében szőke, göndör fürtös szívtipróként él, ám manapság inkább a rövidre nyírt fazont részesíti előnyben. 

kontor-tamás
Fotó: TV2/Megasztár, Duna TV/A Dal 2021

Számára a verseny nem csak az ismertséget hozta meg, a szerelem is rátalált. Szabó Eszterrel még az elődöntők alatt egymásra találtak, majd ők lettek a show ügyeletes álompárja. Kapcsolatukból két kisfiuk született: Edvin 2006-ban, Armand 2008-ban jött a világra. Ugyan a zenészpár útjai kilenc év után elváltak, gyermekeiket a legnagyobb egyetértésben nevelik.

A Megasztár énekesei akkor és most

A Megasztár második szériájában több énekes is elmondhatta magáról, hogy éltek-haltak érte a lány rajongók. Mutatjuk, hogy mennyit változtak az elmúlt 17 évben.

Ezt is szeretjük