11 évesen a Megasztárban ismertük meg: Patai Anna műkörmösként is dolgozik
Patai Anna elárulta, miért pont erre a szakmára esett a választása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy is lehetne elfelejteni azt a pillanatot, amikor a 11 éves Patai Anna először tűnt fel a Megasztár ötödik szériájában? A tüneményes kislány a Mulan című mesefilm főcímdalát énekelte olyan tökéletesen, hogy egyből levette a zsűri összes tagját a lábáról.

Nem is volt kérdés, ott a helye az élő show-kban, végül a nyolcadik helyen zárta a versenyt. A műsor után hatalmas löketet kapott a karrierje, a legcukibb gyereksztárként emlegették. Ez utóbbi jelző azonban már nem illik rá, 21 évesen gyönyörű énekesnő lett belőle.

Patai Anna műkörmösként is tevékenykedik

Ám a koronavírus-járvány kitörése nála is átírta a forgatókönyvet. Ugyan továbbra is a zenének él, úgy döntött, egy másik szakmában is dolgozni fog, manapság műkörmösként tevékenykedik.

Patai Anna az Instagram-oldalán mutatja meg, milyen gyönyörű körmöket készít.
Patai Anna az Instagram-oldalán mutatja meg, milyen gyönyörű körmöket készít.
Fotó: Instagram/Patai Anna

Bár a tanfolyamot eredetileg csak azért végezte el, hogy saját magának tudjon meseszép manikűrt varázsolni, 2020 decemberében az Instagramon jelentette be, hogy vendégeket is vállal.

"Sziasztok! Még nem meséltem nektek arról, hogy megtanultam a műkörmözés fortélyait, elvégeztem a tanfolyamot, csak azért, hogy magamnak mindenféle csilli-villi körmöket tudjak csinálni. Most már azonban ez is nagy szerelem lett számomra. Aztán az élet úgy hozta, hogy most már nem csak magamnak csinálok körmöket, hanem vállalok vendégeket is!" - írta a bejegyzésben.

patai-anna-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Volt még egy ok, ami sokat nyomott a latban, amikor kiválasztotta, milyen foglalkozást sajátítson el: édesanyja szintén ezt a munkát űzi.

- Kb. egy éve, hobbi szinten kezdtem megtanulni a körmözést, mivel édesanyukám is műkörmös. Szegényt mindig traktáltam a különféle kérdéseimmel, kéréseimmel, hiszen nőből vagyok, érdekelnek a körmök, ez alap dolog szerintem. Aztán úgy döntöttem, elég volt, itt az ideje, hogy megtanuljam - mesélte 2021 márciusában a Reggeliben.

A Csillag Születik gyereksztárjai egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a tehetségkutató gyereksztárjai, illetve tinédzser énekesei. Akkor és most fotókon László Attila, Brasch Bence és Szabó Ádám.

Ezt is szeretjük