A 2005-ös Megasztár legjobb énekese volt - Most asztalosként keresi a kenyerét
Varga Feri énekesként egy ideje nem állhat színpadra, így egy asztalosműhelyben dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri és Balássy Betty 15 éve vannak együtt. A 2005 októberében indult és 2006 májusában véget ért Megasztár harmadik szériájában szerettek egymásban, ahol az előbbi Rúzsa Magdi mögött a második helyezett, és ezzel az évad legjobb férfihangja lett, az utóbbi pedig vokalistaként működött közre a tehetségkutatóban. 

Az énekes első házasságában két, a másodikban három gyermeke született. A két idősebbik már nagykorú, Polett 25, Frici 22 éves, a három kicsi közül Róza kilencéves, Dani hét, ő tavaly szeptemberben kezdte az iskolát, Miksa pedig két és fél évesen bölcsődés. 

Varga Feri asztalosként dolgozik

Amikor kitört a világjárvány, a megasztáros házaspár nehéz helyzetbe került, hiszen mindketten előadóművészek, fellépések híján nem kaptak fizetést. A negyvenéves sztár ugyanakkor hamar feltalálta magát, kétkezi munkásnak állt. 

Varga Feri egy percet sem szeretett volna tétlenkedni addig sem, amíg a járványhelyzet miatt nem állhat színpadra: a hobbijából lett főállás. Tavaly márciusban egy barátja, akivel korábban is dolgoztak együtt, asztalosnak hívta. Azóta ebben a szakmában dolgozik.

varga-feri-asztalos2
Fotó: Sláger TV

- Most a nem hivatalos második szakmámban dolgozom. Egy barátommal korábban is foglalkoztunk bútorok restaurálásával, kárpitozásával. Közel áll hozzám ez a terület, ezért eljöttem ebbe az asztalosműhelybe, jelenleg itt dolgozom - mesélte a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban, amelynek egyik műsorvezetője, Bárdosi Sándor nemrég nyitotta meg az autószerelő műhelyét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Varga Feri számára nem újdonság, hogy kétkezi munkát végez. A gimnázium után szakácsként dolgozott, majd kitanulta a kerámiaipari modellkészítő szakmát Hollóházán, porcelánkészítő lett, aztán fogtechnikus. Hobbiszinten akkor is érdekelték az asztalosmunkák, amikor főállásban énekesként dolgozott: ismerősöknek is készített, illetve restaurált bútorokat, ez a tudás pedig jól jött a világjárvány kitörése után. 

A Meglepetésnek azt mesélte, nem akart otthon ülni és siránkozni, amiért énekesként nem tud fellépni, emellett a gyerekeinek is példát akart mutatni, hogy a nehéz helyzetből is van kiút. 

varga-feri-balassy-betty
Fotó: Facebook/Varga Feri & Balássy Betty

- Sok előadó azért nem mer elmenni máshová, mert attól fél, mit fog szólni a közönség. Szerintem nem attól lesz valaki sztár, hogy a tévében énekel. A valódi sztár a jég hátán is megél, bízik önmagában, és felelősségteljesen gondolkodik - mondta a hetilapnak. 

Varga Feri régebben kitanulta az autófényezést és a karosszéria-lakatosságot, a sógorától pedig megtanult hegeszteni. A világjárvány első hullámában szerelt össze konyhabútort, és csempézett konyhát, ácsolt tetőt, épített ki kerti locsolórendszert, és hegesztett kerítést is. 

- Nyárra egy másik barátomnál kötöttem ki, most itt dolgozom az ő gyönyörű asztalosműhelyében. Megígértem a kollégáimnak, rám számíthatnak heti három alkalommal akkor is, ha eltűnik a koronavírus. 

A 2004-es Megasztár jóképű énekesei egykor és ma

A második évad ügyeletes szívtiprója Torres Dani volt, akiért rengeteg tinilány szorított akkoriban, a stúdióban sikítva skandálták a nevét, a koncerteken pedig epedeztek az énekesért, aki végül a negyedik helyig jutott el a tehetségkutatóban. Az idő nem csorbított csábító külsején 38 éves korára. Nem ő az egyetlen, aki a Megasztár második évadában a lányok kedvence szerepben tetszelgett. Mutatjuk azt is, hogy 16 év alatt mennyit változott a többi énekes.

Ezt is szeretjük