Felismered Galambos Dorinát? A 2003-as Megasztár óta rengeteget változott
Galambos Dorina a Reggeliben mesélt arról, mivel foglalkozott az elmúlt időszakban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Dorina nevét 2003 őszén, a Megasztár első szériájában ismerte meg a nagyközönség. Akkor még 19 éves, hebrencs, barna hajú lány volt. 

Ma már 37 éves, szőke nő, aki nem csak külsőre változott rengeteget, sokat komolyodott is. 

Galambos Dorina új zenekara

Az énekesnő 2008-ban Hudák Zsófi nagybőgőssel megalapította a Mrs Columbo jazzkvartettet, 2015-ben a pszichedelikus blues-rockot játszó River of Lustot, 2020 év elején pedig a fiatalabb korosztályt megcélzó, elektronikus hangszerelésű Diorával mutatkozott be. 

Galambos Dorina a Megasztár döntője utáni sajtótájékoztatón 2004. április 3-án.
Galambos Dorina a Megasztár döntője utáni sajtótájékoztatón 2004. április 3-án.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

- Az RTL Klub Reggeli című műsorában az Yzzo nevű formáció énekesnőjeként mesélt új albumukról. 2017-ben már megjelent a Little Sister cím daluk, egy komplett album anyagán is dolgoztak, de amikor 2019-ben ismét összeültek, inkább új számokat kezdtek el létrehozni egy nagylemezhez. Galambos Dorina elkezdett dalokat írni, aztán a világjárvány közbeszólt. 

Egyszer csak beütött a pandémia, ami rányomta a dalokra és a témákra a bélyegét. Nem egy vidám lemez, de nagyon felszabadító volt megírni is, és a kedvenc kommentem, ami a napokban érkezett rá: "Kösz, srácok, hogy felráztatok az apátiából!" Már ezért is megérte megírni, szeretem, ha tudunk segíteni. 

galambos-dorina
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Szerintem egyben kell meghallgatni a lemezt, mert van egy nagyon jó íve, ami véletlenül alakult így, mert nem szoktam koncepcióalbumokat készíteni, de ez valahogy mégis csak így jött össze, mert volt idő gondolkodni a karantén alatt. Én azt mondanám, ez a lemez a szabadságom a karantén alatt - mondta a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Galambos Dorinának mozgalmasan telnek a napjai: a múlt héten klipet forgattak, és felvettek egy koncertet. A magánéletéről annyit árult el, hogy remekül érzi magát. 

galambos-dorina2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Jól elvagyok! Persze nem randizgatok mostanság, nem segít ez a helyzet, hogyan ismerkedjen az ember. Várom a fesztiválokat, hogy végre elkapjak egy helyes fiút! 

A Megasztár 2 jóképű énekesei egykor és ma

A Megasztár második szériájának ügyeletes szívtiprója Torres Dani volt, akiért rengeteg tinilány szorított akkoriban. Nem ő az egyetlen, aki a Megasztár 2016-os évadában a lányok kedvence szerepben tetszelgett. Mutatjuk azt is, hogy 16 év alatt mennyit változott ő és a többi énekes.

Ezt is szeretjük