Horváth Éva 42 évesen újra babát vár: gömbölyödő pocakját címlapon mutatta meg
Horváth Éva második gyermekével várandós, már túl van az első három hónapon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva újra kisbabát vár. Első gyermeke 2017 májusában született meg. A 42 éves sztár és párja már egy ideje szerettek volna testvérkét Kristófnak, de a család bővülésére az idei évig várniuk kellett. 

A Story magazin címlapján jelentette be a gólyahírt: gömbölyödő pocakjával és kisfiával szerepel a borítón.

Horváth Éva második gyerekével várandós

A modell és műsorvezető már túl van a kritikus első három hónapon. Az első trimeszterben folyamatosan rosszul volt, így a nagyszülőkkel együtt biztos volt benne, hogy ezúttal kislánya lesz.

- Voltak napok, amikor alig bírtam felkelni az ágyból, reggeltől estig hányinger gyötört. A párom nagyon jó társ és apa, mindenben segített. Lefoglalta Kristófot, játszottak. Aztán eljött a 12. hét, és egy vérvétel alapján készült genetikai vizsgálat során - ami egyben a baba nemét is megmutatja - megtudtam, hogy kisfiút várok.

Egész életemben biztos voltam benne, hogy lányos anya leszek, de a párommal belenyugodtunk: nálunk bizony teljes férfiuralom lesz

- mesélte a hetilapnak. 

Kristóf születése után mindent a kisfiúval együtt csináltak, nem szerették volna bébiszitterre bízni, és amint repülőre lehetett vele szállni, hármasban utaztak külföldre. Kétéves kora előtt nem akartak belevágni a családalapításba, csak rá kívántak koncentrálni, aztán amikor tavaly Balin nyaraltak, és látták, a hároméves Kristóf milyen szeretettel ringat egy csecsemőt, úgy vélték, megérett arra, hogy testvére szülessen.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor tavaly szilveszterkor vendégeket vártak, Horváth Évára hirtelen fáradtság tört rá, a legszívesebben aludt volna a készülődés helyett. Mivel a hasa is feszült, elvégzett egy terhességi tesztet, ami halvány csíkkal pozitív lett. Később több tesztet is csinált, amik már egyértelműen azt mutatták, várandós. A nagymamáknak az első tesztről készült fotóval jelentették be a gólyahírt. 

- Két órán át egyikük sem reagált, mint kiderült, azt hitték, hogy egy Covid-tesztről készült képet látnak. Aztán persze volt nagy meglepetés, örültek a hírnek. Kristóf pedig gyakran mutogat a pocakomra, tündéri, nagy izgalommal várja, hogy a kis testvére végre kibújjon.

2021 várandós magyar sztárjai

Dér Heni a márciust már hét hónapos terhesen köszöntötte. Képes összeállításunkban nemcsak őt láthatod, hanem azokat a hazai sztárokat is, akik szintén kisbabát várnak. Van, aki első gyermekével várandós, míg mások a második vagy harmadik gyermeküket hordják a szívük alatt. 

Ezt is szeretjük