A várandós Mihalik Enikő titokban férjhez ment: babapocakját címlapon mutatta meg

Mihalik Enikő első gyermekével várandós, a gyermek apjával össze is házasodtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mihalik Enikő szupermodell élete egy év alatt rengeteget változott: megismerte párját, várandós lett, és férjhez is ment. 

A Nők Lapja címoldalán meg is mutatta gömbölyödő babapocakját, és azt is elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt. 

Mihalik Enikő kisbabát vár

A hetilapnak azt mesélte, hogy a párját tavaly február elején ismerte meg New Yorkban egy közös ismerősük házibuliján, de már korábban megtetszett neki, amikor egy barátnője képeket mutatott neki a férfiról az Instagramon. 

A partin hamar kiderült, hogy működik köztük a kémia, aztán a világjárvány kitörésével a randizós időszakot hamar felváltotta az együttélés, a karantén után pedig nem látták értelmét a szétköltözésnek. Hazautaztak Magyarországra, és Budapesten közös lakást kerestek. Párja, Korányi Dávid nagyon más területen dolgozik, mint a modell. 

- Ő Budapest főpolgármesterének városdiplomáciai főtanácsadója, New Yorkban pedig az ENSZ főtitkárságán dolgozik, mint fenntarthatóenergia-politikai tanácsadó. Totál más világ. Hatalmas felüdülést jelentett, hogy bejött az életembe. Korábban folyton csak a divatszakmában dolgozó vagy akörül legyeskedő emberekkel találkoztam - árulta el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A megismerkedésük után 11 hónappal a férfi megkérte a kezét, a szűk körű esküvőt is megtartották már, Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere mondott rájuk köszöntőt, aki fotót is posztolt a ceremóniáról

Mihalik Enikő később majd szeretne egy igazi lagzit csapni, ahol menyasszonyi ruhát viselhet. Nem csak férj és feleség lettek, hamarosan szülőkké is válnak: kislányuk a terveik szerint New Yorkban születik majd meg, hogy kettős állampolgár lehessen, és az elkövetkező három évben a világváros és Budapest között ingáznak. 

- Nem volt tervezett gyerek, de nem is lepődtünk meg, amikor kiderült, hogy állapotos vagyok. Inkább hihetetlennek tűnt. (…)

- Amikor valaki gyereket vállal, a fókusz áthelyeződik arra, hogy az új életről gondoskodjon. Szeretném folytatni mindazt, amit korábban csináltam, ha adódnak majd még felkérések a jövőben, nem fogom visszautasítani őket, de azt tudom, hogy nem én leszek a fő attrakció, az életem központja. 

Várandós magyar sztárok

Több hazai sztár is gyermekáldás elé néz az elkövetkező hónapokban: van, aki első gyermekével várandós, míg mások a második vagy harmadik gyermeküket hordják a szívük alatt. Dér Heni a márciust már hét hónapos terhesen köszöntötte. Képes összeállításunkban nemcsak őt láthatod, hanem azokat a hazai sztárokat is, akik szintén kisbabát várnak.  

Ezt is szeretjük